Γυναίκα υπάλληλος καθαριότητας στο δήμο Ζωγράφου έχασε τη ζωή της εν ώρα εργασίας (aud)
Μία 62χρονη γυναίκα, υπάλληλος καθαριότητας του δήμου Ζωγράφου, έχασε τη ζωή της την Παρασκευή το βράδυ εν ώρα εργασίας.
Η 62χρονη, ενώ ακολουθούσε το απορριμματοφόρο τύπου πρέσας, έχασε τις αισθήσεις της, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να έπαθε ανακοπή καρδιάς. Οι συνάδελφοί της έσπευσαν να της δώσουν τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο ήταν ήδη αργά.
Το περιστατικό επιβεβαίωσε ο Πρόεδρος της Ε.Ε. της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., Νίκος Τράκας, μιλώντας στο CNN Greece
«Για εμάς και για την Ομοσπονδία είναι ότι χειρότερο υπάρχει. Αυτή η συνάδελφος έδινε την μάχη της για να κρατήσει τη δουλειά της», είπε ο κ. Τράκας, καθώς η γυναίκα συμμετείχε στις πρόσφατες κινητοποιήσεις.
«Οι εργαζόμενοι βγαίνουν πάντα με όλες τις συνθήκες εργασίας, το ίδιο έκανε και η συνάδελφος. Ο καθένας μπορεί να αναρωτηθεί τελικά τι λένε γι’αυτούς τους εργάτες που βγαίνουν με τις πιο αντίξοες συνθήκες, δίνοντας τη ζωή τους και θέλουν να τους απολύσουν».
Ο Ντόναλντ Τραμπ στο Όρος Ράσμορ την 3η Ιουλίου για τους εορτασμούς για τα 250 χρόνια των ΗΠΑ
23:15
Τουρκία: Κατασχέθηκαν 10.000 αντικείμενα ιστορικής αξίας - Ανάμεσά τους και ελληνικές αρχαιότητες
23:04
Δύο συλλήψεις για πυρκαγιά από αμέλεια στη Σπάρτη Λακωνίας και στο Σαραβάλι Αχαΐας
22:52
Πανελλήνιες 2026: Στην κορυφή οι δίδυμοι του ΓΕΛ Βουνάργου - Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισαν
22:43