ΕΛΛΑΔΑ

Αλγερινός κρύφτηκε στις ρόδες φορτηγού και τραυματίστηκε σοβαρά

Αλγερινός κρύφτηκε στις ρόδες φορτηγού και τραυματίστηκε σοβαρά
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI/ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ

Στους άξονες ενός φορτηγού που βρίσκονταν μέσα σε πλοίο, κρύφτηκε 28χρονος υπήκοος Αλγερίας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. 

Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα, ο 28χρονος που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, φέρεται να έχει επιβιβασθεί στο λιμάνι του Καρλοβασίου στη Σάμο στο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Ν. ΜΥΚΟΝΟΣ» και στη συνέχεια να κρύφτηκε στους άξονες του ενός φορτηγού, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο δεξί πόδι, όταν το όχημα εκφορτώθηκε στο πλοίο.

Παρά τον τραυματισμό του ο 28χρονος παρέμεινε στο φορτηγό κατά τη διάρκεια ολόκληρου του ταξιδιού μέχρι το λιμάνι του Πειραιά. Όταν το πλοίο έφθασε στο λιμάνι, ο οδηγός του φορτηγού αντιλήφθηκε τον άτυχο άνδρα κατά την έξοδο του οχήματός του στην πύλη Ε-3.

Άμεσα στο σημείο έφθασαν στελέχη της λιμενικής αρχής και ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, όπου μετέφερε τον 28χρονο στο Νοσοκομείο «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ» Βούλας.

Από Α΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 47χρονος οδηγός του φορτηγού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ