Ιβάν Σαββίδης: Πληρώνω όσα χρειαστούν για να καθαρίσει ο Θερμαϊκός από το φυτοπλαγκτόν
Σε ακόμη μία κίνηση που αποδεικνύει το ενδιαφέρον του για την πόλη της Θεσσαλονίκης προχώρησε ο Ιβάν Σαββίδης. Ο επιχειρηματίας φέρεται να διαθέτει όσα χρήματα χρειάζονται για να καθαρίσει ο Θερμαϊκός από το φυτοπλαγκτόν.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, μόλις ο κ. Σαββίδης ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στον Θερμαϊκό με το φυτοπλαγκτόν, ζήτησε από τους συνεργάτες του να επικοινωνήσουν με τους αρμόδιους φορείς και να τους ενημερώσουν ότι ο ίδιος είναι διατεθειμένος να καλύψει τη δαπάνη για τον καθαρισμό της θάλασσας.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι άνθρωποι του Ιβάν Σαββίδη ενημέρωσαν την Υπουργό Μακεδονίας & Θράκης, κ. Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, ότι ο Όμιλος Σαββίδη προτίθεται να καλύψει το κόστος της μίσθωσης οχημάτων ή σκαφών, τα εργατικά κόστη και τα καύσιμα που θα χρειαστούν για την αποκάθαρση του Θερμαϊκού.
Το βαμβάκι είναι καθρέφτης για το μέλλον του πρωτογενούς τομέα στη χώρα
16:00
Ο Τραμπ απειλεί το Ιράν με νέα κλιμάκωση: Γιατί κινδυνεύει να αποτύχει η στρατηγική της ισχύος
15:54
Σύγκρουση λεωφορείου με τρόλεϊ στην Πανεπιστημίου - Τέσσερις ελαφρά τραυματίες
15:44
Μητσοτάκης για δωρεά τραπεζών για την αναβάθμιση υποδομών πανεπιστημίων - «Ένα αποφασιστικό βήμα»
15:42