ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο στρατόπεδο Καποτά στο Μενίδι (pics)

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο στρατόπεδο Καποτά στο Μενίδι (pics)

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο στρατόπεδο Καποτά στο Μενίδι.

Ρεπορτάζ: Μίνα Καραμήτρου, Λευτέρης Σουχάιμπ

Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, των ΕΚΑΜ, της πυροσβεστικής αλλά κι ένα ελικόπτερο βρίσκονται στο σημείο προκειμένου να ερευνήσουν όλο τον χώρο του πρώην στρατοπέδου.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 26 άτομα. Έχει βρεθεί μικρή φυτεία χασίς στον περίβολο του πρώην στρατοπέδου ενώ η πλειοψηφία των συλληφθέντων είναι άτομα που σε βάρος τους εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις ακόμη και για υποθέσεις ναρκωτικών. Κατά την έρευνα των αστυνομικών εντοπίσθηκαν 60.000 λαθραία τσιγάρα.

menidi4
menidi3

menidi2

Η επιχείρηση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης μαζί με πάνοπλους αστυνομικούς της ΕΚΑΜ ξεκίνησε νωρίς τα ξημερώματα της Δευτέρας και θα διαρκέσει όλη την ημέρα και η άδεια που υπάρχει από τις εισαγγελικές αρχές είναι να γίνουν κατ’ οίκον έρευνες σε όλους τους οικίσκους που υπάρχουν στο πρώην στρατόπεδο Καποτά.

menidi
menidi1
IMG 8393
IMG 8399
IMG 8400

Η επιχείρηση γίνεται στο πλαίσιο της αυστηρότερης αστυνόμευσης της περιοχής, ενώ γίνονται συνεχείς έλεγχοι και στα αυτοκίνητα που περνούν από το σημείο.

IMG 8403

Είναι χαρακτηριστικό πάντως ότι στο συγκεκριμένο στρατόπεδο διέμεναν και είχαν το υπηρεσιακό τους «στρατόπεδο» τα μέλη της συμμορίας των χρηματοκιβωτίων, ενώ στο παρελθόν αρκετοί κακοποιοί έβρισκαν εκεί καταφύγιο μετά από καταδίωξη.

IMG 8410

Μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης αναμένεται αναλυτική ενημέρωση από τη ΓΑΔΑ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ