Σε ύφεση η φωτιά στην Κέρκυρα
Σε ύφεση βρίσκεται η πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Δευτέρας στη Νότια Κέρκυρα, στην περιοχή Αργυράδες, κοντά στο Χαλκούνα.
Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιόνιων Νήσων Ευθύμης Γεωργακόπουλος, η φωτιά που εξαπλώθηκε γρήγορα λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή, κατάφερε να τυλίξει στις φλόγες περίπου είκοσι στρέμματα χορτολιβαδικής έκτασης.
Στον περιορισμό και την κατάσβεση της φωτιάς συμμετείχαν και από αέρος τέσσερα αεροσκάφη, δύο τύπου καναντέρ και δύο τύπου πετζετέλ.
Στο σημείο παραμένουν τέσσερις υδροφόρες, τρία οχήματα του δήμου και δώδεκα πυροσβέστες που δίνουν μάχη με τους δυνατούς ανέμους για να κατασβήσουν τη φωτιά.
ΧΡΗΜΑ
Τι αλλάζει στα ταξιδιωτικά πακέτα στην ΕΕ - Νέοι κανόνες για αποζημιώσεις και επιστροφές
03:00
ΧΡΗΜΑ
Ξεκίνησαν οι πληρωμές από τη ΔΥΠΑ και τον e-ΕΦΚΑ - Αναλυτικά οι ημερομηνίες
02:00
ΧΡΗΜΑ
Άνοιξε η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις 2026 - Ποια η προθεσμία υποβολής
01:00
ΧΡΗΜΑ
Έως τις 30 Απριλίου παίρνουν παράταση οι αιτήσεις για χρήση αιγιαλού
00:30
ΚΟΣΜΟΣ