Σε πύρινο κλοιό η Μάνη: Εχθρός των πυροσβεστών οι ισχυροί άνεμοι
Μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά στην περιοχή της Ανατολικής Μάνης, με τους ισχυρούς ανέμους να δυσχεραίνουν περισσότερο το έργο της πυροσβεστικής.
Ο δυνατός αέρας ξεπερνάει σε ένταση τα 7 μποφόρ, ενώ συνεχώς αλλάζει κατεύθυνση με αποτέλεσμα οι άντρες της Πυροσβεστικής να αναγκάζονται να «κυνηγούν» τις φλόγες.

(EUROKINISSI)
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το flynews.gr, η πύρινη κόλαση σε Παρασυρό, Σκουτάρι, Φλομοχώρι, Κότρωνα και σε παραπλήσιες περιοχές, συνεχίζεται, ενώ νέα φωτιά ξέσπασε στην Κοκκάλα, το βράδυ της Δευτέρας. Προς το παρόν δεν φαίνεται να κινδυνεύουν οικισμοί.

(EUROKINISSI)
Οι αναζοπυρώσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας ήταν συνεχείς, ενώ το από το απόγευμα της Δευτέρας λόγω της μανίας του αέρα αποσύρθηκαν και διέκοψαν τις ρίψεις νερού τα εναέρια μέσα.

(EUROKINISSI)
Στο σημείο επιχειρούν μόνο επίγειες δυνάμεις και συγκεκριμένα 30 οχήματα με 100 Πυροσβέστες.
Το αρχαιότερο γυναικείο νεκροταφείο στον κόσμο και η θεωρία για έναν προϊστορικό φεμινισμό
20:45
LIVE Βενεζουέλα: Πάνω από 30.000 οι αγνοούμενοι - Τουλάχιστον 188 οι νεκροί από τους σεισμούς
20:40
Βενεζουέλα: Χειροκροτήματα και συγκίνηση μετά από απεγκλωβισμό ανθρώπου από τα συντρίμμια
20:38
Συνομιλίες CENTCOM - Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν στο Κατάρ ανακοίνωσε ο Βανς
20:30