Σε πύρινο κλοιό η Μάνη: Εχθρός των πυροσβεστών οι ισχυροί άνεμοι
Μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά στην περιοχή της Ανατολικής Μάνης, με τους ισχυρούς ανέμους να δυσχεραίνουν περισσότερο το έργο της πυροσβεστικής.
Ο δυνατός αέρας ξεπερνάει σε ένταση τα 7 μποφόρ, ενώ συνεχώς αλλάζει κατεύθυνση με αποτέλεσμα οι άντρες της Πυροσβεστικής να αναγκάζονται να «κυνηγούν» τις φλόγες.

(EUROKINISSI)
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το flynews.gr, η πύρινη κόλαση σε Παρασυρό, Σκουτάρι, Φλομοχώρι, Κότρωνα και σε παραπλήσιες περιοχές, συνεχίζεται, ενώ νέα φωτιά ξέσπασε στην Κοκκάλα, το βράδυ της Δευτέρας. Προς το παρόν δεν φαίνεται να κινδυνεύουν οικισμοί.

(EUROKINISSI)
Οι αναζοπυρώσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας ήταν συνεχείς, ενώ το από το απόγευμα της Δευτέρας λόγω της μανίας του αέρα αποσύρθηκαν και διέκοψαν τις ρίψεις νερού τα εναέρια μέσα.

(EUROKINISSI)
Στο σημείο επιχειρούν μόνο επίγειες δυνάμεις και συγκεκριμένα 30 οχήματα με 100 Πυροσβέστες.
Η Chiara Mastroianni για πρώτη φορά στην Ελλάδα με το μουσικό υπερθέαμα «Dream Requiem»
16:50
Κόντρα Πλεύρη - Κωνσταντοπούλου για το μεταναστευτικό: «Και τον Θεμιστοκλή θα κατηγορούσατε για push back» - «Οι θέσεις σας είναι γνωστές»
16:43
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 115 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε τον Ιανουάριο
16:36
Ζελέσνκι: Η Ουκρανία είναι έτοιμη να ανταλλάξει drones με πολωνικά μαχητικά
16:32