Μετά τον καύσωνα... χαλάζι στον Έβρο (vid)
Αιφνιδιαστική αλλαγή των καιρικών φαινομένων σημειώθηκε στο βόρειο τμήμα του νομού Έβρου, όπου τον καύσωνα του Σαββατοκύριακου διαδέχθηκαν έντονες καταιγίδες και χαλαζόπτωση.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Έβρου, Γιάννης Μαργαριτίδης, το χαλάζι, που -όπως σημείωσε- ήταν σε μέγεθος καρυδιού, «χτυπούσε» για αρκετή ώρα τις καλλιέργειες ηλιόσπορου, βαμβακιού και σιταριού, στα χωριά Φυλάκιο, Ρίζια, Σπήλαιο, Κόμαρα, Ελιά, Καστανιές, ενώ προκάλεσε ζημιές και σε αυτοκίνητα.
Ο κ. Μαργαριτίδης ανέφερε πως ήδη σήμερα το πρωί μετέβη στις πληγείσες περιοχή ο προϊστάμενος του ΕΛΓΑ, προκειμένου να διαπιστώσει το μέγεθος της καταστροφής που υπέστησαν οι καλλιέργειες.
ΧΡΗΜΑ
Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης: Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στις 30 σχολές
05:00
ΧΡΗΜΑ
Προστασία πρώτης κατοικίας: Πότε τίθεται σε ισχύ η νέα ρύθμιση - Τι προβλέπει
04:00
ΧΡΗΜΑ
e-ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο χάρτης πληρωμών έως και την Παρασκευή 28 Αυγούστου
03:00
ΧΡΗΜΑ
Ακίνητα: Οι δύο αλλαγές στον ΦΠΑ που φέρνουν ελαφρύνσεις - Ποιοι κερδίζουν
02:00
ΧΡΗΜΑ