Άσχημη κατάληξη είχε το αιματηρό περιστατικό στη Λαμία πριν ένα μήνα
Ένα αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε πριν από περίπου ένα μήνα στη Λυγαριά της Λαμίας όταν ένας 43χρονος διαπληκτίστηκε με τους γείτονές του και τραυμάτισε σοβαρά μια 63χρονη.
Ειδικότερα, το πρωινό της 31ης Μαΐου ο άνδρας μεθυσμένος άρπαξε ένα μαχαίρι και τραυμάτισε την γειτόνισσα του στην κοιλιακή χώρα, ενώ πιο ελαφρά τραυματίστηκε από το ίδιο μαχαίρι ο σύζυγος της γυναίκας, ο οποίος προσπαθούσε να τον αποτρέψει.
Τελικά μετά από νοσηλεία 35 ημερών η 63χρονη κατέληξε και η κηδεία της έγινε την Τρίτη, σύμφωνα με το lamiareport.gr.
Ο δράστης όταν την επόμενη ημέρα οδηγήθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης ζήτησε συγνώμη από την 63χρονη και την οικογένειά της, ενώ στη συνέχεια οδηγήθηκε στο Ψυχιατρείο των φυλακών, αφού αντιμετωπίζει και ψυχολογικά προβλήματα.
Υποδοχή με όλες τις τιμές επιφύλαξε στον Πούτιν ο Μόντι (vid)
22:24
Ποινή 18 μηνών στον οδηγό νταλίκας που πήγαινε ανάποδα στην Αθηνών - Θεσσαλονίκης
22:16
«Επίθεση στον αμερικανικό λαό»: Οργή Ρούμπιο για το πρόστιμο της Κομισιόν στο «Χ»
22:08
Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο δείπνο για τα 50 χρόνια του ΣΕΒΕ - Είναι ζωτική η σημασία της Βόρειας Ελλάδας
22:00