Κυβερνοεπίθεση από Τούρκους χάκερ σε ελληνική ιστοσελίδα
Διαδικτυακή επίθεση από Τούρκους χάκερ δέχτηκε σύμφωνα με πληροφορίες αργά χθες το βράδυ η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Λήμνου.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες όσοι επιχειρούσαν από χθες το βράδυ να μπουν στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα διαπίστωναν ότι αυτό ήταν αδύνατον.
Ο Δήμος, ενημέρωσε την Ελληνική Αστυνομία και οι αξιωματικοί του νησιού με τη σειρά τους επικοινώνησαν με τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και τους περιέγραψαν ακριβώς τι είχε συμβεί.
Η μέχρι τώρα έρευνα έδειξε ότι η ιντερνετική επίθεση προέρχεται από μια συγκεκριμένη ομάδα χάκερ που έχουν έδρα την Τουρκία, ενώ σε πρώτη φάση προσπαθούν να αποκαταστήσουν το πρόβλημα, ώστε η σελίδα του δήμου Λήμνου να είναι και πάλι προσβάσιμη.

ΕΛΛΑΔΑ
Σέρρες: Στο «μικροσκόπιο» η εμπλοκή κι άλλων προσώπων στον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 17χρονου - Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας
11:31
TECH
CES 2026: Ρομπότ, νέες τεχνολογίες τηλεόρασης και «τριπλά» smartphones στις νέες τάσεις
11:22
ΕΛΛΑΔΑ
Καιρός: Έρχεται έκτακτο δελτίο από ΕΜΥ για την ψυχρή εισβολή με κρύο και χιόνια - Η ανάρτηση Κολυδά
11:11
ΚΟΣΜΟΣ
ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΩΝ : Γιατί οι ταραχές στο Ιράν είναι διαφορετικές από άλλες φορές - Το διακύβευμα και ο παράγοντας «νέοι» (pics&vid)
11:00
ΕΛΛΑΔΑ