Λήμνος: Ο δήμαρχος υπέβαλε μήνυση μετά το χακάρισμα της ιστοσελίδας από Τούρκους
Μήνυση κατά αγνώστων υπέβαλλε σήμερα Πέμπτη ο δήμαρχος Λήμνου, Δημήτρης Μαρινάκης, μετά την ψηφιακή επίθεση που δέχθηκε από Τούρκους χάκερ, οι οποίοι κατέστρεψαν την ιστοσελίδα του Δήμου Λήμνου www.limnos.gov.gr, αφήνοντας τα διαπιστευτήρια της επίθεσής τους, το σήμα τους και την επιγραφή TURKHACKTEAM
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Δήμου Λήμνου, «το απόγευμα της Τετάρτης 5 Ιουλίου η ιστοσελίδα του Δήμου Λήμνου δέχθηκε ψηφιακή επίθεση από άτομο ή ομάδα ατόμων, με αποτέλεσμα αρχικά να παραποιηθεί ένα μικρό μέρος του περιεχομένου της. Το θέμα αντιμετωπίστηκε με παρέμβαση δική μας, αλλά παρακολουθήσαμε την εξέλιξή του, υπό την απειλή μίας νέας επίθεσης.
Το βράδυ της ίδιας μέρας (σ.σ χθες) υπήρξε πράγματι δεύτερη ισχυρότερη επίθεση, η οποία παραποίησε συνολικά το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, με αποτέλεσμα να προχωρήσουμε σε άμεση παύση της λειτουργίας της, μέχρι η εταιρεία που έχει την υποστήριξη να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες και να επανέλθει σε κανονική λειτουργία».
SPONSORED
Αναφορές για τρεις εμφανίσεις UFO στην Ελλάδα στα έγγραφα του Πενταγώνου - Πώς περιγράφονται
10:26
Ανακάλυψη στη Σκωτία: Τεχνητό νησί αρχαιότερο από το Stonehenge κρύβει μυστικά 5.000 ετών
10:17
Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για την αναμόρφωση του κληρονομικού δικαίου – Τι προβλέπει
10:04
Ευλογιά αιγοπροβάτων: Πάνω από 60.000 αστυνομικοί έλεγχοι και 109 συλλήψεις από τον Οκτώβριο
09:55