Μέσα σε ένα μήνα πάνω από 2.200 παραβάσεις εντόπισαν στη Χαλκιδική
Μπαράζ ελέγχων πραγματοποίησε η Αστυνομία τον περασμένο Ιούνιο σε τουριστικές περιοχές της Χαλκιδικής, κατά τους οποίους καταγράφηκαν πάνω από 2.200 παραβάσεις, συνδεόμενες με το παρεμπόριο, την παράνομη ελεύθερη κατασκήνωση, τη λειτουργία καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, τον πολεοδομικό κανονισμό και τροχονομικούς ελέγχους.
Όπως ανακοινώθηκε, έγιναν περισσότεροι από 9.000 έλεγχοι σε παραλιακές περιοχές των Δήμων Αριστοτέλη, Σιθωνίας, Κασσάνδρας, Πολυγύρου και Νέας Προποντίδας, ενώ συνελήφθησαν 69 άτομα. Οι περισσότερες παραβάσεις βεβαιώθηκαν για τροχονομικές παραβάσεις (2.028) και ακολουθούν παραβάσεις σχετικά με καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (123), το παρεμπόριο (43), τον πολεοδομικό κανονισμό (19) και το ελεύθερο κάμπινγκ (18).
Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα, στο πλαίσιο της πρόληψης και καταστολής της παραβατικότητας.
«Αυλαία» για θρυλικό μπαρ της Αθήνας και χώρο εκδηλώσεων - Κλείνει μετά από τρεις δεκαετίες
17:55
«Υπάρχει και φιλότιμο» απαντά ο Μαρινάκης στην πρόταση Τσίπρα για τον «Νονό»
17:44
Ιρανός πρόεδρος: Ευθύνη των ΗΠΑ η αποτυχία συμφωνίας - «Οι δειλοί τα κατέστρεψαν όλα»
17:34
Γ. Γεραπετρίτης: Ιστορική για τον ελληνισμό και την ορθοδοξία η συμφωνία για τη Μονή Σινά
17:24