Νέα στοιχεία για τον νεκρό Αμερικανό τουρίστα - Τον χτυπούσαν δέκα άτομα
Άγριο έγκλημα πραγματοποιήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στον Λαγανά Ζακύνθου, όταν ένας αλλοδαπός τουρίστας, αμερικανικής καταγωγής, τραυματίστηκε θανάσιμα από χτυπήματα περίπου δέκα ανδρών.
Συγκεκριμένα, ο άτυχος 23χρονος από την Αριζόνα των ΗΠΑ, ο οποίος είχε έρθει στη Ζακύνθο για καλοκαιρινές διακοπές, βρέθηκε την Πέμπτη σε γνωστό μπαρ της περιοχής για να διασκεδάσει μαζί με την παρέα του.
Ξαφνικά ένας άλλος αλλοδαπός τουρίστας, Σέρβος, θαμώνας και αυτός του μαγαζιού, πλησίασε επιθετικά τον Αμερικανό και άρχισαν να καβγαδίζουν. Οι υπεύθυνοι ασφαλείας έβγαλαν τους δύο άντρες έξω από το κατάστημα, όπου συνέχισαν τον καβγά, Στη συνέχεια φίλοι του Σέρβου ήρθαν προς βοήθεια και όλοι μαζί άρχισαν να χτυπούν τον Αμερικανό.
Μεταξύ αυτών που τον χτυπούσαν είναι και υπάλληλοι του μαγαζιού από όπου ξεκίνησε ο καβγάς, οι οποίοι έχουν συλληφθεί και αυτήν τη στιγμή κρατούνται στο Αστυνομικό Τμήμα Ζακύνθου.
Πρόκειται για έναν 32χρονο Σέρβο, ο οποίος εργάζεται ως υπεύθυνος ασφάλειας στο μαγαζί, έναν 34χρονο Έλληνας, που εργάζεται ως μπάρμαν, και άλλον έναν Έλληνα 20 ετών.
Η σορός του άτυχου άντρα θα μεταφερθεί για νεκροψία-νεκροτομή στην Πάτρα, ενώ για το συμβάν έχουν ενημερωθεί οι συγγενείς του, οι οποίοι αναμένεται να μεταβούν στο νησί.
Μαζωνάκης: Τα 87 «εξαφανισμένα» λεπτά, η φωτογραφία που ανακτήθηκε και ο «καθαρισμός» των στοιχείων
23:57
Θεσσαλονίκη: Με το «Ανήκω σε μένα» αποχαιρέτησε τον Μαζωνάκη ο Ρέμος - Χιλιάδες κόσμου στη συναυλία
23:47
Γαλλία: Η Σελίν Ντιόν επέστρεψε στη σκηνή μετά από έξι χρόνια απουσίας
23:36
«Καμπανάκι» για την Τεχνητή Νοημοσύνη: «Θα μπορούσε να καταλάβει το διαδίκτυο σε 6 με 12 μήνες»
23:25