ΕΛΛΑΔΑ

Ζάκυνθος: Μία... selfie η αιτία της άγριας δολοφονίας του αμερικανού τουρίστα (vids&pics)

Ζάκυνθος: Μία... selfie η αιτία της άγριας δολοφονίας του αμερικανού τουρίστα (vids&pics)

Συγκλονισμένη παραμένει η Ζάκυνθος από την άγρια δολοφονία του 22χρονου Αμερικανού τουρίστα Bakari Henderson ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή ύστερα από άγριο ξυλοδαρμό. Όπως δείχνει η αστυνομική έρευνα αιτία του «μοιραίου» καυγά ήταν μια... selfie. 

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο ΑΝΤ1, ο νεαρός και η παρέα του έβγαλαν μια φωτογραφία με την σερβιτόρα του μπαρ, όπου διασκέδαζαν. Ο μπράβος του μαγαζιού ενοχλημένος από τη φωτογραφία ζήτησε εξηγήσεις από την παρέα και άμεσα ξεκίνησε ο καυγάς με τον 22χρονο.

Στα βίντεο που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί, φαίνεται ο νεαρός να το βάζει στα πόδια, με τον 32χρονο υπάλληλο του μπαρ να τον ακολουθεί κατά πόδας, μαζί με ακόμη έναν υπάλληλο αλλά και έξι Σέρβους.

Οι άντρες μετά το κυνηγητό έπιασαν τον νεαρό και τον χτύπησαν άγρια, ακόμη και όταν βρισκόταν στο έδαφος αναίσθητος. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όμως εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

fb-zakaari.png

Φωτογραφίες από τη σελίδα του στο facebook

Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ιατροδικαστικής έκθεσης το θύμα έχασε τη ζωή του από εγκεφαλική αιμορραγία, ενώ όπως φαίνεται δεν πρόλαβε καν να αμυνθεί.

Ο νεαρός τουρίστας έφερε σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προήλθαν από χτυπήματα, τα οποία επέφεραν την εγκεφαλική αιμορραγία, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1.

Όπως αναφέρει το πόρισμα της Αγγελικής Τσιόλα, το θύμα δεν πρόλαβε να αντισταθεί καθώς οι δράστες τον πέταξαν κάτω και ξεκίνησαν αμέσως να τον χτυπούν, χωρίς να έχει τη δυνατότητα να αμυνθεί.

Η αστυνομία έχει προχωρήσει στην σύλληψη οκτώ ατόμων, ενός Έλληνα και επτά Σέρβων. Κατά τη διάρκεια της νύχτας η αστυνομία προχώρησε σε επιχείρηση στο ξενοδοχείο που διέμεναν οι έξι από τους επτά Σέρβους, που τελικώς συνελήφθησαν. Οι άλλοι δύο ύποπτοι ήταν στα χέρια των Αρχών από την Παρασκευή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ