ΕΛΛΑΔΑ

Υμηττός: Τραγικό τέλος στο θρίλερ με τον 38χρονο αστυνομικό από την Κρήτη

Υμηττός: Τραγικό τέλος στο θρίλερ με τον 38χρονο αστυνομικό από την Κρήτη
Φωτογραφία Αρχείου EUROKINISSI/ΛΥΔΙΑ ΣΙΩΡΗ

Επιβεβαιώθηκε η ταυτότητα της σορού που βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή κυρά Ελένη Υμηττού. Πρόκειται για τον 38χρονο αστυνομικό της Άμεσης Δράσης, Αντώνη Δημοτάκη, που είχε εξαφανισθεί από τις 25 Απριλίου 2017, από το σπίτι του στην Καισαριανή και αναζητείτο.

Δίπλα στη σορό του άτυχου αστυνομικού, η οποία εντοπίστηκε από διερχόμενο, σε προχωρημένη σήψη, βρέθηκε και το υπηρεσιακό του όπλο.

Στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής, του οποίου η έκθεση θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου, αλλά και κλιμάκιο του ανθρωποκτονιών.

Το όπλο έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να γίνει η ταυτοποίηση.

asty

Το χρονικό της εξαφάνισης

Τα ίχνη του αστυνομικού εξαφανίστηκαν στις 25 Απριλίου και το τελευταίο άτομο που το είδε ήταν ο αδελφός του, ο οποίος τον είχε επισκεφθεί στο σπίτι του.

Τα τελευταία 15 χρόνια υπηρετούσε ΥΜΕΤ και από την επόμενη κιόλας μέρα της εξαφάνισής του οι συνάδελφοι του ανησύχησαν ιδιαιτέρως καθώς δεν εμφανίστηκε στην Υπηρεσία .

Αμέσως σήμανε συναγερμός. Στο σπίτι, η πόρτα του οποίου βρέθηκε ξεκλείδωτη, εντοπίστηκαν τα προσωπικά του αντικείμενα, κλειδιά, κινητό, ταυτότητα και πορτοφόλι.

Έγιναν εκτεταμένες έρευνες από τις Αρχές, με την εξαφάνισή του όμως να λήγει σήμερα, με τον πλέον δραματικό τρόπο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ