ΕΛΛΑΔΑ

Πειραιάς: Σοκάρει η ομολογία του 29χρονου - Επιτέθηκα σε 60 γυναίκες λέει ο ίδιος (pics)

Πειραιάς: Σοκάρει η ομολογία του 29χρονου  - Επιτέθηκα σε 60 γυναίκες λέει ο ίδιος (pics)

Στον ανακριτή Πειραιά οδηγήθηκε μετά τις 13:00 το μεσημέρι ο 29χρονος που συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη από τους άνδρες της ασφαλείας με τις κατηγορίες της απόπειρας βιασμού κατά συρροή, της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή, έργω εξύβριση και παράνομη οπλοκατοχή.

Όλα ξεκίνησαν όταν η αστυνομία έλαβε καταγγελίες και στη συνέχεια καταθέσεις σχετικά με τη δράση του 29χρονου ο οποίος έκανε επιθέσεις σε ανήλικα κορίτσια ακόμη και σε ασανσέρ. Όταν "έδεσε" η υπόθεση, τον συνέλαβαν.

«Αποδέχομαι τις επιθέσεις. Δεν ξέρω τι με έπιανε και τις έκανα. Ξαφνικά θόλωνα. Όταν έβλεπα νεαρή κοπέλα την έβλεπα σεξουαλικά. Τέτοιου είδους επιθέσεις κάνω πολύ καιρό τώρα. Ίσως πάνω από δυο χρόνια. Πιστεύω ότι επιτέθηκα σε πάνω από 50 με 60 γυναίκες», ανάφερε στην προανακριτική απολογία του που παρουσιάζει το CNN Greece.

apologia 1

O 29χρονος ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό δεκάδων γυναικών τα τελευταία χρόνια, πρόσθεσε: «Είχα επιθετική συμπεριφορά και αισθανόμουν έντονη σεξουαλική επιθυμία».

apologia2

Ο δικηγόρος του αναμένεται να ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, καθώς λάμβανε φαρμακευτική αγωγή την οποία είχε διακόψει. Εις βάρος του κατηγορουμένου υπάρχουν τουλάχιστον καταθέσεις 5 κοριτσιών που τον "καίνε".

Οι ατυχές κοπέλες τον αναγνώρισαν και κατέθεσαν πως τους έκανε επιθέσεις σε ασανσέρ. «Με φίλησε με τη βία», κατέθεσε ανήλικη στους άνδρες της ασφάλειας.

peiraias
peiraias1

ΔΗΜΟΦΙΛΗ