Πρέβεζα: Πέθανε η 27χρονη που χτυπήθηκε με σκεπάρνι από τον σύζυγό της
Την τελευταία της πνοή άφησε η 27χρονη από την Πέτρα Πρέβεζας, την οποία είχε χτυπήσει με σκεπάρνι ο σύζυγός της.
Έπειτα από περίπου ένα μήνα νοσηλείας στο νοσοκομείο των Ιωαννίνων η 27χρονη έχασε τη μάχη για τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους της.
Η άτυχη κοπέλα, σύμφωνα με το epiruspost.gr, είχε δεχθεί επίθεση από τον σύζυγό της το βράδυ της 12 Ιουνίου, μέσα στο σπίτι τους. Τα χτυπήματα ήταν πολλά και κυρίως στο κεφάλι. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ ο 34χρονος που προσπάθησε να εξαφανιστεί, συνελήφθη μετά από μερικές ώρες από την αστυνομία και στη συνέχεια προφυλακίστηκε.
Ο θάνατος της νέας κοπέλας έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία και αποτελεί την κορύφωση σε ένα οικογενειακό δράμα.
Eπίδομα παιδιού Α21: Έκλεισε η πλατφόρμα - Πότε αναμένονται οι επόμενες πληρωμές
03:00
Πότε λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις στο πρόγραμμα «Αλλάζω συσκευή»
02:00
ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες δικαιούχων για τις επιταγές βιβλίων
01:00
Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Οκτωβρίου - Από 25 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι πληρωμές
00:30