Εμπορικός Σύλλογος Χανίων: Να μην εργαστούν οι υπάλληλοι την Κυριακή
Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων και μέλη του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων της περιοχής εξέφρεσαν σε συνέντευξη Τύπου την αντίθεσή τους σχετικά με την λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές.
Παράλληλα κάλεσαν τους εργατοϋπαλλήλους να μην εργαστούν την Κυριακή 16 Ιουλίου, ημέρα που τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοικτά, ενώ ανακοίνωσαν ότι θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στον πεζόδρομο του Κάτωλα μοιράζοντας ενημερωτικά φυλλάδια προς καταστηματάρχες και πολίτες, όπως αναφέρεται στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.
«Είμαστε κάθετα αντίθετοι με τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές. Στην πράξη έχει αποδειχθεί ότι δεν υπάρχει κανένα όφελος για τους εμπόρους και για τους απασχολούμενους», υποστήριξε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων Νίκος Βουρλάκης. Aπό την πλευρά του ο πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Φώτης Ριγανάκος υποστήριξε ότι «η λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές αποτελεί ταφόπλακα για τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων».
Την αντίθεσή του στη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές εξέφρασε και ο πρόεδρος των κρεοπωλών Σήφης Κουρομιχελάκης.
SPONSORED
Ζωολογικός κήπος της Ταϊπέι καλωσόρισε ένα ζευγάρι κόκκινα πάντα από την Κίνα
23:44
Η Lego λανσάρει τη Σαγράδα Φαμίλια με 12.060 κομμάτια - Το μεγαλύτερο σετ που έχει δημιουργήσει
23:34
«Πλήξαμε περίπου 150 θέσεις της Χεζμπολάχ μέσα σε 48 ώρες», λέει το Ισραήλ
23:21
Ανησυχία στο Πεντάγωνο για παρακολουθήσεις Αμερικανών αξιωματούχων από το Ισραήλ
23:10