Τα εντυπωσιακά καπέλα στο κέντρο της Αθήνας... λόγω καύσωνα (pics)
Άρωμα... Βρετανίας είχε σήμερα το κέντρο της Αθήνας λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και του καυτού ήλιου.
Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες όσοι κατέβηκαν το πρωί στην Αθήνα, φορούσαν καπέλα για να προφυλαχθούν από το δεύτερο κύμα καύσωνα που χτυπά τη χώρα μέσα σε λίγες ημέρες.
Πολλοί ήταν αυτοί που δεν προτίμησαν να βάλουν τα καθιερωμένα καπέλα και αποφάσισαν να βάλουν λίγο περισσότερη φαντασία με αποτέλεσμα... να κλέψουν την παράσταση.





(Πηγή φωτογραφιών EUROKINISSI / ΕΛΕΝΗ ΡΟΚΟΥ)
Ωστόσο, πολλοί ήταν αυτοί που για να αντιμετωπίσουν τον καυτό ήλιο, εκτός από καπέλα, και ομπρέλες, το έριξαν... στα παγωτά και τα φρούτα. Σημειώνεται ότι τα περίτπερα στο κέντρο της Αθήνας, δεν προλάβαιναν να γεμίζουν τα ψυγεία τους με νερό, καθώς οι περαστικοί συνεχώς εφοδιάζονταν με παγωμένα νερά για να δροσιστούν.





(Πηγή φωτογραφιών EUROKINISSI / ΕΛΕΝΗ ΡΟΚΟΥ)
SPONSORED
Το Μαυροβούνιο απέλασε 87 Σέρβους ως «απειλή για την ασφάλεια» ενόψει τις Συνόδου ΕΕ-Δ. Βαλκανίων
23:56
Πιλοτικό πρόγραμμα «κλιματικής θωράκισης» στο Νοσοκομείο Νίκαιας από το ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος
23:45
Ιππότης ο Ίντρις Έλμπα από τον βασιλιά Κάρολο
23:36
Κούβα: Aναστέλλονται oι πληρωμές με κάρτες Visa και Mastercard λόγω των αμερικανικών κυρώσεων
23:27