ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: Σύλληψη δύο ατόμων για κατοχή ποσότητας κάνναβης 24 κιλών και κοκαΐνης

Λάρισα: Σύλληψη δύο ατόμων για κατοχή ποσότητας κάνναβης 24 κιλών και κοκαΐνης
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Η αστυνομία στον Τύρναβο της Λάρισας προχώρησε σε δυο συλλήψεις καθώς εντόπισαν μεγάλη ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 24 κιλών, αλλά και συσκευασίες κοκαΐνης 83 γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες είναι ένας 47χρονος και μία 34χρονη από την Αλβανία, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων, καθώς και για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών από τους δράστες, διενεργήθηκαν έρευνες σε δύο σπίτια και μία αποθήκη αγροκτήματος του 47χρονου, κατά τις οποίες βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, μεγάλη ποσότητα κάνναβης, 24 κιλών, νάιλον συσκευασίες κοκαΐνης 83 γραμμαρίων, 20 τυποποιημένες συσκευασίες με καπνό και 18 πακέτα τσιγάρων, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης.

Επίσης, από την αστυνομία κατασχέθηκαν μία σιδερογροθιά, ένας αναδιπλούμενος σουγιάς, τέσσερις ζυγαριές, επτά κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των 3.461 ευρώ, αλλά και ένα επιβατικό αυτοκίνητο και μία δίκυκλη μοτοσικλέτα, ιδιοκτησίας της 34χρονης, όπως αναφέρεται στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το τμήμα δίωξης ναρκωτικών Λάρισας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ