Μέδουσα-γίγας τρομοκράτησε λουόμενους στην Πάτρα (pics)
Όλο το προηγούμενο διάστημα οι λουόμενοι στις παραλίες περιοχής έβλεπαν "σεντόνια" από μικρές καφέ τσούχτρες που έβγαιναν στα ρηχά να αποτρέπουν την δική τους είσοδο στη θάλασσα.
Μάλιστα πολλοί το τελευταίο διάστημα μάλλον είχαν εξοικειωθεί με την παρουσία των μικρών τσουχτρών.

Το μέγεθος όμως των μεδουσών που εμφανίστηκε την Πέμπτη στο Ρίο, άλλους τους αιφνιδίασε κι άλλους τους κατατρόμαξε. Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβηκαν στο facebook.
(Πηγή φωτογραφίας thebest.gr)
Επίσης, όπως αναφέρει το thebest.gr, εντύπωση προκάλεσε και ο εντοπισμός πολλών νεκρών ψαριών που ξεβράστηκαν στον Καστελλόκαμπο, τις Δάφνες και το Προάστιο της Πάτρας.
Τα ψάρια εντοπίστηκαν από λουόμενους, ενώ ενημερώθηκε ο Λιμενικός σταθμός του Ρίου, κλιμάκιο του οποίου πραγματοποίησε σύμφωνα με πληροφορίες αυτοψία.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ενημερώθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες, προκειμένου να πάρουν δείγματα των νεκρών ψαριών και από το θαλασσινό νερό της περιοχής.

(Πηγή φωτογραφίας thebest.gr)
Πλοίο με 79 επιβάτες επέστρεψε στο λιμάνι της Πάτμου λόγω μηχανικής βλάβης
20:36
«Άνοιξαν οι ουρανοί» στην Αθήνα - Καταιγίδα και βροντές τραντάζουν το λεκανοπέδιο
20:26
Θεσσαλονίκη: Περιπέτεια για μητέρα και κόρη που χάθηκαν στην ομίχλη - Εντοπίστηκαν σώες
20:17
Πέρασε από τον Βόλο και στρογγυλοκάθισε στην κορυφή ο Παναθηναϊκός
20:07