ΕΛΛΑΔΑ

Ισόβια στην «φόνισσα του Κορωπίου» - Εισαγγελέας: Ήταν αποφασισμένη να σκοτώσει

Ισόβια στην «φόνισσα του Κορωπίου» - Εισαγγελέας: Ήταν αποφασισμένη να σκοτώσει
Eurokinissi-ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ/Φωτογραφία αρχείου

Μετανιωμένη, εμφανίστηκε η «φόνισσα του Κορωπίου» στο δικαστήριο, όμως δεν κατάφερε να πείσει την Εισαγγελέα η οποία την καταδίκασε σε ισόβια κάθειρξη.

Η εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών, κατά την αγόρευσή της, ανέφερε ότι η κατηγορούμενη ήταν αποφασισμένη να σκοτώσει την εν διαστάσει σύζυγο του συντρόφου της κάνοντας μάλιστα λόγο για «προσχεδιασμένο έγκλημα».

Στη συνέχεια, η εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή της κατηγορουμένης για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

«Η κατηγορουμένη τον γνώρισε σε πολύ μικρή ηλικία, είχε αναπτύξει αισθηματικό δεσμό μαζί του και επιζητούσε διακαώς την κοινωνική αποκατάσταση και την αναγνώριση των παιδιών της» ανέφερε η εισαγγελέας, εκτιμώντας ότι αυτό που ώθησε την 27χρονη γυναίκα στο έγκλημα ήταν οι σχέσεις του 41χρονου συντρόφου της με την εν διαστάσει σύζυγό του και τα παιδιά του.

Παράλληλα, η εισαγγελέας κατά την αγόρευσή της, αμφισβήτησε όλους τους ισχυρισμούς της κατηγορούμενης, ότι την τραγική στιγμή του εγκλήματος βρισκόταν σε άμυνα καθώς ήθελε να προστατεύσει το 2χρονο παιδί της που βρισκόταν στο αυτοκίνητό της.

Η εισαγγελέας της έδρας υποστήριξε ότι όσα υποστηρίζει η 27χρονη έρχονται σε αντίθεση με τις μαρτυρίες και παρουσίασε μία σειρά ενδεικτικών αναφορών.

-Τα παιδιά, έσπευσαν να ειδοποιήσουν τον πατέρα τους και να αρπάξουν το μαχαίρι από την γυναίκα.

-Η γυναίκα μαχαιρώθηκε από πίσω. Ο θάνατος της επέρχεται από πρόθεση.

- Στα πλήγματα που έχει καταφέρει υπάρχει και αναστροφή του μαχαιριού. Γύρισε το μαχαίρι στην πληγή.

-Η κατηγορούμενη είχε ήδη το κοφτερό μαχαίρι μαζί της, δεν ήταν τυχαία στα ψώνια της.

-Ήταν ένα προσχεδιασμένο έγκλημα.

Τέλος, η εισαγγελέας επεσήμανε ότι όλα έγιναν μέσα στο σπίτι, αμφισβητώντας τις αναφορές της 27χρονης ότι το θύμα την σταμάτησε έξω από το σπίτι της και της επιτέθηκε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ