Επεισόδια στην Ερμού στην πορεία για την Ηριάννα
Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν αργά το βράδυ στην Ερμού στη διάρκεια πορείας κατά της απόφασης του δικαστηρίου να παραμείνει στη φυλακή η 29χρονη Ηριάννα η οποία εκτίει ποινή κάθειρξης 13 χρόνων για συμμετοχή στους Πυρήνες της Φωτιάς.
Πέταξαν πέτρες και έσπασαν τζαμαρίες -σχεδόν σε όλο το μήκος του πεζοδρόμου- ενώ οι αστυνομικοί, με επίκεντρο το Μοναστηράκι, απάντησαν με κρότου λάμψης και χημικά. Στη συνέχεια αναπτύχθηκαν σε όλο το μήκος της Ερμού φρουρώντας τα καταστήματα. Προς στιγμήν μάλιστα μπήκαν και στο σταθμό του μετρό.
Των επεισοδίων αυτών είχαν προηγηθεί εκείνα στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, έξω από το Εφετείο, με το που ανακοινώθηκε η απόφαση των δικαστών καθώς και επίθεση με πέτρες στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων









ΕΛΛΑΔΑ
Δούκας: «Με αλληλεγγύη μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά» - 450 γεύματα σε άστεγους από τον Δήμο Αθηναίων
12:59
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μπουκώρος για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η εμπλοκή μου αφορά ζευγάρι νέων αγροτών που αποκλείστηκε από τις πληρωμές
12:49
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Μπορεί το νέο Renault Twingo να κάνει τα μικρά αυτοκίνητα και πάλι ελκυστικά;
12:43
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σχοινάς και Λαζαρίδης στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης: «Δεν υπόσχομαι θαύματα αλλά πολλή δουλειά» - «Οι προκλήσεις είναι μπροστά»
12:34
CULTURE