ΕΛΛΑΔΑ

Ο εφοριακός που «συνελήφθη» να λύνει σταυρόλεξο... παίρνει προαγωγή

Ο εφοριακός που «συνελήφθη» να λύνει σταυρόλεξο... παίρνει προαγωγή
neakriti.gr

Αίσθηση προκαλούν οι νέες εξελίξεις στην υπόθεση με τον εφοριακό στην Κρήτη, τον οποίο είχε συλλάβει ο φωτογραφικός φακός εν ώρα εργασίας να λύνει... σταυρόλεξα.

Όπως αναφέρει το neakriti.gr, ο συγκεκριμένος εφοριακός της ΔΥΟ Ηρακλείου, παίρνει... προαγωγή.

Συγκεκριμένα, αποσπάστηκε στην υπό σύσταση Ακαδημία Εφοριακών. Το αίτημά του έγινε δεκτό την περασμένη Τετάρτη από το Υπηρεσιακό Συμβούλιο, λίγες ημέρες μετά την δημοσίευση της φωτογραφίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπάλληλος της Οικονομικής Υπηρεσίας "πιάστηκε" να λύνει σταυρόλεξο εν ώρα εργασίας από πολίτη, ο οποίος τον φωτογράφησε. Μάλιστα - σύμφωνα με την καταγγελία - περίμενε ουρά 20 ατόμων να εξυπηρετηθεί στο τμήμα στο οποίο εργάζεται ο συγκεκριμένος υπάλληλος.

Μετά το σάλο που προκάλεσε πανελλαδικά η δημοσίευση της φωτογραφίας, άφωνους ήρθε να μας αφήσει μια άλλη σχετική είδηση: Το Υπηρεσιακό Συμβούλιο με απόφαση της περασμένης Τετάρτης έκανε... ομόφωνα δεκτό το αίτημα του "σταυρολεξάκια" υπαλλήλου, το οποίο είχε κάνει προ καιρού, και τον αποσπά στην υπό σύσταση... Ακαδημία Εφοριακών, όπου προφανώς θα διδάξει... λύση σταυρολέξου.

Αντίδραση από τον Πιτσιλή

Σύμφωνα με πηγες της φορολογικής διοίκησης ο Διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής, μόλις ενημερώθηκε για το θέμα, την προηγούμενη Πέμπτη, ζήτησε να παγώσει κάθε διαδικασία μετάθεσης μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα, που έχει ξεκινήσει για τη φωτογραφία με τον εφοριακό, που έλυνε σταυρόλεξο εν ώρα υπηρεσίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ