Σπείρα είχε ρημάξει τα σπίτια σε χωριά της δυτικής Ελλάδας - Αναζητείται ένα άτομο
Στην σύλληψη τριών αντρών, μελών σπείρας που διέπραττε κλοπές στην Ηλεία και στην Αχαΐα τις τελευταίες μέρες, προχώρησαν οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας.
Οι άντρες ηλικίας 29, 31 και 32 ετών, συνελήφθησαν Γαστούνη και στο Τραγανό Ηλείας, ενώ η αστυνομία αναζητά ακόμη έναν 40χρονο, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.
Από τις μέχρι τώρα έρευνες των αστυνομικών έχουν εξιχνιαστεί δέκα περιπτώσεις κλοπών, τις οποίες οι δράστες είχαν διαπράξει τις τελευταίες τέσσερις ημέρες, στην Αμαλιάδα, στα Σαβάλια, στον Αμπελόκαμπο, στο Τραγανό, στη Δάφνη, στον Άγιο Ηλία, στον Κόροιβο, στην Γαστούνη και στα Βραχνέικα Πατρών.
Σύμφωνα με την αστυνομία, από τον έλεγχο των στοιχείων των συλληφθέντων προέκυψε ότι σε βάρος του 29χρονου και του 32χρονου εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης του ανακριτή Αμαλιάδας για κλοπές. Ακόμη, σε βάρος του 32χρονου εκκρεμούσε και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας, σύμφωνα με την οποία, του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δύο ετών για κλοπή.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας και κρατούνται προκειμένου απολογηθούν στον ανακριτή.
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο Τετάρτη (5/08) σε Αττική, Εύβοια, Μυτιλήνη, Χίος και Ψαρά
14:43
Πυρκαγιά σε υπόγειο χώρο στον Πειραιά - Επιχειρούν 15 πυροσβέστες
14:34
Θεσσαλονίκη: Με εγκαύματα στο νοσοκομείο 22χρονος - Έπεσε σε γεώτρηση στα Ιαματικά Λουτρά Σαμοθράκης
14:28
Ευρωπαϊκό μηχανισμό αναστολής ασύλου για μαζικές μεταναστευτικές ροές ζήτησε η Ελλάδα
14:20