Σεισμός Δωδεκάνησα: Άνοιξε στα δύο το λιμάνι της Κω (pics)
Το αεροδρόμιο της Κω θα λειτουργήσει κανονικά, καθώς δεν έχει δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα από τον ισχυρό σεισμό των 6,5 Ρίχτερ που έπληξε το νησί, ωστόσο το σοβαρότερο, φαίνεται να εντοπίζεται στο λιμάνι καθώς μέχρι να ελεγχθεί, καθίσταται προσωρινά ανενεργό.
Αυτό επιβεβαίωσε ο υφυπουργός Ναυτιλίας Νεκτάριος Σαντορινιός που μαζί με τους υπουργούς Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα και Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη βρίσκονται ήδη στην περιοχή.
Φωτογραφίες δείχνουν τις σοβαρές ζημιές που προκλήθηκαν στο λιμάνι:


(Πηγή:aegeanews)
O υφυπουργός πρόσθεσε επίσης, ότι κάποιοι επιβάτες, φορτηγά και δίκυκλα, που επιβιβάστηκαν στη Νίσυρο και στην Κάλυμνο από τη μη προσέγγιση πλοίου στο νησί θα μεταφερθούν με πλοίο ανοιχτού τύπου στην Κω στο Μαστηχάρι και στην Καρδάμαινα, σύμφωνα με το Αθηναϊκό πρακτορείο.
Τι εξετάζουν οι «σκληροί» των μπλόκων: Στο τραπέζι συνάντηση με Μητσοτάκη - Οι «κόκκινες γραμμές»
15:08
Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Σφοδρή κόντρα ΝΔ – αντιπολίτευσης για την κατάθεση Αραχωβίτη
15:00
Γαλλία: Αντιμέτωπη με δύο προτάσεις μομφής η κυβέρνηση - Το πιθανότερο ενδεχόμενο να απορριφθούν
14:59
Ο Κ. Μητσοτάκης για τον ψηφιακό δικαστικό φάκελο: «Γίνεται ένα άλμα που διευκολύνει τη Δικαιοσύνη»
14:56