Σεισμός στην Κω: Η κατάσταση της υγείας των τραυματιών που μεταφέρθηκαν στην Κρήτη
Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου μεταφέρθηκαν νωρίτερα, με μονάδες του ΕΚΑΒ, οι τέσσερις τραυματίες από τον ισχυρό σεισμό που έπληξε την Κω.
Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα, ο ένας τραυματίας παρελήφθη ακρωτηριασμένος στο κάτω άκρο δεξιά της κνήμης και με κάταγμα κάτω άκρου, ο δεύτερος φέρει κάταγμα του άνω άκρου δεξιά, ο τρίτος κάταγμα οφθαλμικού κόγχου, ενώ ο τέταρτος τραυματίας φέρει κατάγματα.
Πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων αναφέρουν ότι ο τουρίστας που έχει υποστεί ακρωτηριασμό φέρει τραύματα και στο δεύτερο πόδι του ενώ κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας του διασωληνωμένου.
Από νωρίς το πρωί βρίσκεται σε απόλυτη ετοιμότητα το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου το οποίο εφημερεύει, καθώς και το Βενιζέλειο Νοσοκομείο.
Δείτε εδώ τις πρώτες φωτογραφίες από τη μεταφορά των τραυματιών στο ΠΑΓΝΗ
Αμειβόμενη μαθητεία σε επτά σχολές για τον τουρισμό - Ποιοι έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν αιτήσεις
04:00
Οι πληρωμές επιδομάτων από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 7 Αυγούστου
03:00
Πότε πληρώνονται οι δικαιούχοι τις συντάξεις Σεπτεμβρίου - Αναλυτικά οι ημερομηνίες
02:00
«Αντίστροφη μέτρηση» για τα voucher στους βρεφονηπιακούς σταθμούς - Ποια η προθεσμία
01:00