Στον εισαγγελέα ο δράστης που σκότωσε τη σύντροφό του στο Περιστέρι
Κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και παράνομη οπλοχρησία, απήγγειλε ο εισαγγελέας σε βάρος του 45χρονου που σκότωσε τη σύντροφο του την Πέμπτη στο Περιστέρι, μετά την έξοδό του από το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί.
Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα χωρίς συνήγορο και, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού πρακτορείου, παρέμεινε αμίλητος όσο βρισκόταν στο εισαγγελικό γραφείο. Η δικογραφία σε βάρος του ανατέθηκε σε ανακριτή.
Η υπόθεση της δολοφονίας έγινε γνωστή όταν ο ψυχίατρος του νοσοκομείου κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ο 45χρονος ασθενής του, του είπε πως δολοφόνησε την 51 ετών σύντροφό του. Η γυναίκα βρέθηκε στο σπίτι της στο Περιστέρι νεκρή με τραύματα από μαχαίρι.
Ο κατηγορούμενος είχε σκοτώσει με τον ίδιο τρόπο την σύζυγό του πριν δέκα χρόνια, έγκλημα μετά το οποίο είχε διαταχθεί ο εγκλεισμός του σε ψυχιατρική κλινική.
Διαβάστε εδώ τον συγκλονιστικό διάλογο του ψυχιάτρου με τον δράστη, μετά την σύλληψή του.
SPONSORED
Τρεις νεκροί και τέσσερις τραυματίες από ουκρανικά drones σε περιφέρεια της Μόσχας
10:36
Eurovision 2026: Το ελληνικό televoting στήριξε την Κύπρο και την Βουλγαρία
10:27
Αναγκαστική προσγείωση πτήσης της Qantas επειδή επιβάτης... δάγκωσε μέλος του πληρώματος
10:18
Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός αγρότης που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του
10:09