Στον εισαγγελέα ο δράστης που σκότωσε τη σύντροφό του στο Περιστέρι
Κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και παράνομη οπλοχρησία, απήγγειλε ο εισαγγελέας σε βάρος του 45χρονου που σκότωσε τη σύντροφο του την Πέμπτη στο Περιστέρι, μετά την έξοδό του από το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί.
Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα χωρίς συνήγορο και, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού πρακτορείου, παρέμεινε αμίλητος όσο βρισκόταν στο εισαγγελικό γραφείο. Η δικογραφία σε βάρος του ανατέθηκε σε ανακριτή.
Η υπόθεση της δολοφονίας έγινε γνωστή όταν ο ψυχίατρος του νοσοκομείου κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ο 45χρονος ασθενής του, του είπε πως δολοφόνησε την 51 ετών σύντροφό του. Η γυναίκα βρέθηκε στο σπίτι της στο Περιστέρι νεκρή με τραύματα από μαχαίρι.
Ο κατηγορούμενος είχε σκοτώσει με τον ίδιο τρόπο την σύζυγό του πριν δέκα χρόνια, έγκλημα μετά το οποίο είχε διαταχθεί ο εγκλεισμός του σε ψυχιατρική κλινική.
Διαβάστε εδώ τον συγκλονιστικό διάλογο του ψυχιάτρου με τον δράστη, μετά την σύλληψή του.
Μελόνι: Eργαζόμαστε για την αναβολή της διάσκεψης Mercosur
20:00
Ιταλία: Εισιτήριο δύο ευρώ για την διάσημη Φοντάνα ντι Τρέβι από την 1η Φεβρουαρίου 2026
19:50
Γαλλία: Κουκουλοφόροι απήγαγαν και ανάγκασαν ένα ζευγάρι να τους μεταφέρει 8 εκατ. ευρώ σε crypto
19:40
ΗΠΑ: Αναστολή παροχής βίζας μέσω λοταρίας - Τι έγινε με τον δράστη του πανεπιστημίου Μπράουν
19:29