Κως: Έστησαν νέο διαβατηριακό έλεγχο σε σημείο που έχει γκρεμιστεί (pics&vid)
Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βόρειας Δωδεκανήσου, Αντώνης Κυδωνάκης, καταγγέλλει στο CNN Greece, ότι το κοντέινερ που στήθηκε στο λιμάνι του νησιού, λίγες ώρες μετά τον σεισμό,προκειμένου να γίνεται ο διαβατηριακός έλεγχος των ημερόπλοιων που φεύγουν για Τουρκία, έχει στηθεί πρόχειρα και χωρίς την επίβλεψη μηχανικού προκειμένου να διασφαλιστούν οι κανόνες ασφαλείας.
Όπως λέει o Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βόρειας Δωδεκανήσου, η ασφάλεια των συναδέλφων τους που τους επόμενους μήνες θα κληθούν να εργαστούν στο κοντέινερ αποτελεί προτεραιότητα.




Η Ένωση αστυνομικών χαρακτηρίζει το σημείο όπου στήθηκε το κοντέινερ ακατάλληλο, και ζητά την μεταφορά του σε ασφαλέστερο σημείο. Το βασικό κτίριο του διαβατηριακού ελέγχου έχει κριθεί ακατάλληλο και οι ζημιές θα αργήσουν να αποκατασταθούν.
Κρήτη: Ανυπολόγιστες ζημιές από την κακοκαιρία, διασώθηκαν 101 άτομα - Κλειστά σχολεία και αυτοψίες
14:50
Κακοκαιρία: Κυβερνητικό κλιμάκιο αύριο στην Κρήτη για αυτοψία στις πληγείσες περιοχές
14:48
Φωτιά σε δασική έκταση στην Καρδίτσα - Επιχειρεί και ένα ελικόπτερο
14:42
Ρέθυμνο: Κλειστά και Δευτέρα και Τρίτη τα σχολεία σε Κουλούκωνα και Ζωνιανά του δήμου Μυλοποτάμου
14:38