Πιερία: Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας - κατασχέσεις χιλιάδων ειδών παραεμπορίου
Χιλιάδες είδη παρεμπορίου, αρκετά για να γεμίσουν τα ράφια αρκετών νόμιμων καταστημάτων, εντόπισαν και κατέσχεσαν αστυνομικοί στην Πιερία, στη διάρκεια ελέγχων σε τουριστικές και παραλιακές περιοχές.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, σε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, που πραγματοποιήθηκε χθες και σήμερα από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Πιερίας, συνελήφθησαν για παρεμπόριο σε παραλιακή περιοχή της Πιερίας 18 πολίτες Μπαγκλαντές και τέσσερις Σενεγάλης. Κατασχέθηκαν συνολικά 25.028 είδη παρεμπορίου, μεταξύ των οποίων είδη ένδυσης κι υπόδησης, κοσμήματα και αξεσουάρ ένδυσης ή κινητών τηλεφώνων, παιδικά παιχνίδια, και γυαλιά ηλίου, τα οποία καταστράφηκαν σύμφωνα με την ισχύουσα διαδικασία.
Σε βάρος των συλληφθέντων, που οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης, βεβαιώθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.
Chios Pass - Kythira Pass 2026: Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις - Σε δύο φάσεις το πρόγραμμα
01:00
Μέχρι τις 15 Μαίου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το Youth Pass - Αναλυτικά η διαδικασία
00:30
Υδρόγειος Ασφαλιστική: Ισχυρή ανάπτυξη και νέο ιστορικό υψηλό στον Δείκτη Φερεγγυότητας το 2025
00:07
Βρετανία: Απορρίφθηκε η πρόταση έναρξης κοινοβουλευτικής έρευνας σε βάρος του Στάρμερ
23:57