ΕΛΛΑΔΑ

Ζάκυνθος: Καρέ από το μοιραίο selfie video που «σκότωσε» τον Bakari

Ζάκυνθος: Καρέ από το μοιραίο selfie video που «σκότωσε» τον Bakari
facebook

Νέες αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση του 22χρονου Αμερικανού τουρίστα που έχασε τη ζωή του στη Ζάκυνθο, με αφορμή μια selfie, βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Ο Daniel, ο τέταρτος της παρέας των Αμερικανών, με καταγωγή από τη Ζάκυνθο, διηγείται τις ώρες που πέρασε ο Bakari στο νησί λίγο πριν μπει στο μοιραίο μπαρ. Για πρώτη φορά δημοσιοποιείται και ένα καρέ από το επίμαχο βίντεο, το selfie video που έγινε αφορμή για το επεισόδιο.

Σύμφωνα με τον Daniel, ρα μέλη της παρέας σχεδίαζαν αυτό το ταξίδι στη Ζάκυνθο πολλούς μήνες πριν. Τα 4 αγόρια, φίλοι από το πανεπιστήμιο, θα έκαναν διακοπές στο νησί και θα τραβούσαν φωτογραφίες προκειμένου να προωθήσουν τα ρούχα που σχεδίαζαν. Η Ζάκυνθος δεν ήταν εντελώς άγνωστη στους 4 φίλους αφού ο τέταρτος της παρέας, ο Daniel έχει καταγωγή από το νησί και θα υποδείκνυε τα ομορφότερα σημεία για τη φωτογράφιση.

AMERIKANOS copy

Αρχικά θα ταξίδευαν οι τρεις και θα έμεναν στο χωριό των παππούδων του Daniel, λίγα χιλιόμετρα από τον Λαγανά. Ο Bakari θα τους έβρισκε λίγες ημέρες αργότερα φέρνοντας μαζί του τα ρούχα. Στο τέλος της εβδομάδας θα επέστρεφαν όλοι μαζί στην Αθήνα, θα έκαναν μια διανυκτέρευση και από εκεί ο Bakari θα συνέχιζε για Βαρκελώνη.

www

Στην εφημερίδα «Καθημερινή» μίλησε ο Daniel. Όπως είπε, ο Bakari ήταν ενθουσιασμένος. Τίποτα δεν προμήνυε τι θα συνέβαινε το ίδιο βράδυ: «Την ημέρα που έφτασε στη Ζάκυνθο, πήραμε οι δύο μας το αυτοκίνητο και του έδειξα όλα τα σημεία που είχα στο μυαλό μου για τη φωτογράφιση. Ήταν ενθουσιασμένος». Λίγο μετά ο Bakari θα έπεφτε νεκρός...

Η «Καθημερινή» δημοσιοποιεί επίσης ένα καρέ από το επίμαχο selfie video που έγινε η αφορμή του άγριου καβγά. Στο καρέ φαίνεται η κοπέλα να χαμογελά και ο Bakari να βρίσκεται λίγο πιο πίσω.

20401093 10213524555206054 1807679242 n

Ο Daniel θα συναντούσε μια φίλη του και η υπόλοιπη παρέα θα συνέχιζε για μερικά ποτά ακόμα. Στο μπαρ barcode μπήκαν τυχαία. Αφού παρήγγειλαν, κατάλαβαν πως επρόκειτο για μπαρ όπου σύχναζαν Σέρβοι. Πήραν από μία μπύρα και κάθισαν σε ένα από τα ψηλά τραπέζια.

Ακριβώς δίπλα τους βρισκόταν η Ντανίτσα, μία 20χρονη Σέρβα, που είχε έρθει στις αρχές του καλοκαιριού στη Ζάκυνθο με τον αδερφό της για να πιάσει δουλειά. Στο συγκεκριμένο μπαρ έκανε δημόσιες σχέσεις, εκείνο το βράδυ είχε ρεπό και έπινε χαλαρή το ποτό της. Έπιασε συζήτηση με τον Bakari και τους δύο φίλους του. Στην παρέα μπήκε και ένας άλλος Σέρβος φίλος της. Κάποια στιγμή ένας τρίτο Σέρβος που καθόταν κοντά τους, γύρισε και της είπε ενοχλημένος:

«Το μαγαζί είναι γεμάτο Σέρβους, γιατί μιλάς με έναν μαύρο;»

sss

Με το κινητό του φίλου της ξεκίνησαν να βγάζουν το selfie video.

Όσο η παρέα διασκεδάζει, ο Σέρβος που έχει κάνει την παρατήρηση στην κοπέλα ρίχνει ένα ποτήρι νερό προς το μέρος της.

Ο Bakari προσπαθεί να την υπερασπιστεί αλλά εκείνος τον χτυπάει στο πρόσωπο. Αν και αρχικά ο Αμερικανός δεν αντιδρά, ωστόσο, δευτερόλεπτα αργότερα παίρνει ένα μπουκάλι το σπάει στο κεφάλι του και του ρίχνει δύο μπουνιές.

Η συνέχεια είναι σε όλους γνωστή, ο Bakari βγαίνει από το μαγαζί και μια ντουζίνα άνθρωποι τον πιάνουν και του καταφέρνουν θανατηφόρα χτυπήματα σε κεφάλι και σώμα.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ