Χίος: Επεισόδια στον καταυλισμό προσφύγων της Σούδας (pics)
Επεισόδια ξέσπασαν το απόγευμα της Τρίτης στον καταυλισμό της Σούδας, στη Χίο, ανάμεσα σε συγκρουόμενες ομάδες από τη Συρία και το Ιράκ.
Συγκεκριμένα, τα επεισόδια ξεκίνησαν γύρω στις 16:30 το απόγευμα και όταν απειλήθηκε γενίκευση τους επενέβησαν οι δυνάμεις των ΜΑΤ, που σταθμεύουν μόνιμα στην περιοχή της ιχθυόσκαλας Χίου, καθώς και άλλοι αστυνομικοί, οι οποίοι έθεσαν την κατάσταση υπό έλεγχο.
Όπως αναφέρει το politischios, πρωταγωνιστές των επεισοδίων φαίνεται ότι ήταν ένα ζευγάρι από τη Συρία κι ένα ζευγάρι από το Ιράκ, που ήρθαν στα χέρια για άγνωστη αιτία. Η επέμβαση των Αρχών βοήθησε ώστε να μην επεκταθούν περαιτέρω τα επεισόδια.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, πραγματοποιήθηκαν συνολικά επτά προσαγωγές, τεσσάρων εκ των προσώπων που ευθύνονταν για την έναρξη των επεισοδίων καθώς και άλλων τριών που είχαν συμμετοχή.

(Πηγή φωτογραφίας: politischios.gr)
Επίδειξη δύναμης από τον Πούτιν στην Ινδία - Υπέγραψε σειρά από συμφωνίες με τον Μόντι
18:06
Χαρίτσης κατά Τσίπρα: «Ορισμός πολιτικής αποτυχίας η εκλογική συντριβή του το 2023»
17:57
ΕΟΠΥΥ: Η καταγγελία που οδήγησε στην εξάρθρωση κυκλώματος εικονικών συνταγογραφήσεων
17:53
ΣΤΑΣΥ: Τροποποιήσεις δρομολογίων το Σάββατο (6/12) στο Μετρό με εντολή της ΕΛ.ΑΣ
17:45