ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με αεροσκάφος που αγνοείται στη Λάρισα - Έρευνες για τον εντοπισμό του

Θρίλερ με αεροσκάφος που αγνοείται στη Λάρισα - Έρευνες για τον εντοπισμό του
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ Ελληνική Αστυνομία

Ολονύχτιο θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας μετά την εξαφάνιση ενός υπερελαφρού αεροσκάφους τύπου TL 20 της αερολέσχης Λάρισας, στο οποίο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες επέβαιναν δύο άνθρωποι. 

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται τεράστια επιχείρηση για τον εντοπισμό ενός υπερελαφρού αεροσκάφους που απογειώθηκε αργά το απόγευμα από την αερολέσχη Λάρισας.

Το μικρό αεροσκάφος απογειώθηκε λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ, όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα της περιοχής και σε αυτό επιβαίνουν δύο άτομα, τα οποία πλέον δεν απαντούν σε καμία κλήση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr το τελευταίο στίγμα του μικρού διθέσιου αεροσκάφους ήταν στην περιοχή Πλατανούλια, όπου επικεντρώνονται αυτή την ώρα οι έρευνες αστυνομίας, πυροσβεστικής και ΕΚΑΒ.

Όλες οι πληροφορίες συντείνουν στην πτώση του μικρού αεροσκάφους, καθώς ενεργοποιήθηκε το σύστημα beacon, το οποίο εκπέμπει σε περίπτωση πρόσκρουσης ή συντριβής.

larisa

Πηγή: larissanet.gr

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως ένας από τους πιλότους είναι εν ενεργεία πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας από την 120 Πτέρυγα Μάχης στην Καλαμάτα.

Στις έρευνες μετέχει και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής με οκτώ οχήματα και 18 πυροσβέστες, ενώ έχει ζητηθεί και η συνδρομή ελικοπτέρου Απάτσι.

larisa 2

Πηγή: larissanet.gr

Σε επικοινωνία του CNN Greece με την Πυροσβεστική, σημείωσαν πως το αεροπλάνο έχει χαθεί από τα ραντάρ και διεξάγονται έρευνες ακόμα και στην περιοχή του Τυρνάβου για τον εντοπισμό του.

larisa 3

Πηγή: larissanet.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ