ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Θρήνος για τον θάνατο ενός 9χρονου παιδιού

Λαμία: Θρήνος για τον θάνατο ενός 9χρονου παιδιού
Φωτογραφία Αρχείου ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/EUROKINISSI

Ένα παιδί 9 ετών άφησε την τελευταία του πνοή την Τετάρτη, ύστερα από τραυματισμό από πτώση από ποδήλατο, που παρότι δεν έμοιαζε σοβαρός, τελικώς έκοψε πρόωρα το νήμα της ζωής του.

Συγκεκριμένα, το παιδί μαζί με την οικογένειά του παραθέριζαν στην Ανάβρα του δήμου Καμένων Βούρλων. Το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής ο 9χρονος έπαιζε με άλλα παιδιά στην πλατεία του χωριού και έπεσε από το ποδήλατό του.

Όπως αναφέρει το lamiareport, αμέσως διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λαμίας. Οι γιατροί, μετά τις απαραίτητες εξετάσεις, δεν διαπίστωσαν κάποιο σοβαρό πρόβλημα, αλλά κράτησαν το παιδί στην Παιδιατρική μονάδα για παρακολούθηση.

Η υγεία του επιβαρύνθηκε τις επόμενες μέρες – και συγκεκριμένα την Τρίτη – με τους γιατρούς να προχωρούν σε εσπευσμένη χειρουργική επέμβαση, καθώς φέρεται να είχε υποστεί ρήξη εντέρου. Πιθανότητα χτυπήθηκε από το τιμόνι του ποδηλάτου του πέφτοντας.

Η μετεγχειρητική πορεία του δεν εξελίχθηκε ομαλά και την Τετάρτη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα, όπου εισήχθη στη ΜΕΘ. Ο 9χρονος άφησε την τελευταία του πνοή λίγες ώρες αργότερα.

Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, οι γονείς του, συγκλονισμένοι από το τραγικό τέλος του παιδιού τους, περιμένουν την νεκροψία-νεκροτομή για να πάρουν τις απαντήσεις που ζητούν. Μάλιστα φαίνεται πως έχουν ζητήσει την παρέμβαση εισαγγελέα ώστε να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ