Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού: Πόσες διανυκτερεύσεις δικαιούνται
Μέχρι 10 διανυκτερεύσεις, δικαιούνται οι δικαιούχοι του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού ΛΑΕ/ΟΓΑ από όλες τις περιοχές της χώρας που θα επιλέξουν ως τουριστικό προορισμό το νησί της Μυτιλήνης, καθώς και οι δικαιούχοι του προγράμματος μόνιμοι κάτοικοι του νησιού, οι οποίοι θα επιλέξουν να κάνουν χρήση των δελτίων τους, παραμένοντας στο νησί τους, εκτός από το χωριό ή την πόλη μόνιμης κατοικίας τους.
Αυτό ορίζει Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) την οποία υπογράφουν ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου και ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσος Πετρόπουλος.
Σύμφωνα με την ΚΥΑ, επιδοτείται το κόστος μετακίνησης των δικαιούχων του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού ΛΑΕ/ΟΓΑ από άλλες περιοχές της χώρας στο νησί της Λέσβου με 50 ευρώ για κάθε άτομο που καταβάλλει ολόκληρο εισιτήριο και με 25 ευρώ για τα άτομα που δικαιούνται μειωμένο εισιτήριο.
Έκτακτη οικονομική ενίσχυση 150 ευρώ ανά παιδί: Πότε θα καταβληθεί στους δικαιούχους
00:30
ΕΕ σε Τραμπ: «Κυριαρχικό δικαίωμα» ο ψηφιακός φόρος – Προειδοποιεί για άμεση αντίδραση
23:59
Σε απάντηση της επίθεσης κατά εμπορικού πλοίου τα πλήγματα των ΗΠΑ στο Ιράν
23:52
Βενεζουέλα: Η καταστροφή προκαλεί ρωγμές και στην κυβέρνηση- Ο ρόλος των ΗΠΑ και η θέση της Προέδρου
23:51