Δεύτερη πυρκαγιά στο Πικέρμι σε ρεματιά πίσω από ξενοδοχείο
Δεύτερη πυρκαγιά εκδηλώθηκε περίπου στις 19:00 το απόγευμα στο Πικέρμι, απέναντι σχεδόν από την πρώτη, που συνεχίζει να είναι σε εξέλιξη.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η δεύτερη πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε αγροτοδασική έκταση με χαμηλή βλάστηση και καλλιέργειες σε ρεματιά, πίσω από ξενοδοχείο.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν απειλεί και αυτή η πυρκαγιά κατοικημένη περιοχή.
Για την κατάσβεσή της ενεργούν 14 πυροσβέστες, με 7 οχήματα και μία ομάδα πεζοπόρο τμήμα.
Η πρώτη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε δύο ώρες νωρίτερα στην απέναντι πλευρά της Λεωφόρου Μαραθώνα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, είναι οριοθετημένη από τις δυνάμεις της πυρόσβεσης και καταβάλλεται προσπάθεια να τεθεί υπό έλεγχο.
Σε εξέλιξη είναι και η πυρκαγιά στην περιοχή Κόμιτο Καρύστου, η οποία καίει δασική έκταση με πουρνάρια, αλλά δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή. Στο έργο της κατάσβεσης παίρνουν μέρος 30 πυροσβέστες, με 13 οχήματα και 7 άτομα πεζοπόρο τμήμα.
Σε δύο δόσεις το επίδομα παιδιού: Ιούνιο και Αύγουστο οι πληρωμές μέχρι 900 ευρώ
00:30
Νεκρή εντοπίστηκε 41χρονη στο δωμάτιο που διέμενε στα Χανιά
23:58
Ιστιοφόρο βυθίστηκε στα ανοιχτά της Νισύρου - Καρέ καρέ η διάσωση των δύο επιβατών
23:55
Ανδρουλάκης: «Οι πολίτες θέλουν την αλλαγή και το ΠΑΣΟΚ μπορεί να τη φέρει»
23:50