Δεύτερη πυρκαγιά στο Πικέρμι σε ρεματιά πίσω από ξενοδοχείο
Δεύτερη πυρκαγιά εκδηλώθηκε περίπου στις 19:00 το απόγευμα στο Πικέρμι, απέναντι σχεδόν από την πρώτη, που συνεχίζει να είναι σε εξέλιξη.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η δεύτερη πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε αγροτοδασική έκταση με χαμηλή βλάστηση και καλλιέργειες σε ρεματιά, πίσω από ξενοδοχείο.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν απειλεί και αυτή η πυρκαγιά κατοικημένη περιοχή.
Για την κατάσβεσή της ενεργούν 14 πυροσβέστες, με 7 οχήματα και μία ομάδα πεζοπόρο τμήμα.
Η πρώτη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε δύο ώρες νωρίτερα στην απέναντι πλευρά της Λεωφόρου Μαραθώνα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, είναι οριοθετημένη από τις δυνάμεις της πυρόσβεσης και καταβάλλεται προσπάθεια να τεθεί υπό έλεγχο.
Σε εξέλιξη είναι και η πυρκαγιά στην περιοχή Κόμιτο Καρύστου, η οποία καίει δασική έκταση με πουρνάρια, αλλά δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή. Στο έργο της κατάσβεσης παίρνουν μέρος 30 πυροσβέστες, με 13 οχήματα και 7 άτομα πεζοπόρο τμήμα.
Έρευνα για σχέδιο κατά της βάσης Φέρφορντ: Ελεύθερος με εγγύηση αφέθηκε 22χρονος ύποπτος
14:06
Στην Καναδή Άν Κάρσον το Νόμπελ Λογοτεχνίας 2026 - «Για το τολμηρό και ευρηματικό της έργο»
14:05
Τριετή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας υπέγραψε ο ΣΕΒ με τον κλάδο Εμπορίας Πετρελαιοειδών
14:00
Λαμία: 36χρονη νοσηλεύτρια πρόσφερε ζωή με τον θάνατο της
13:57