Πάτρα: Εκτός κινδύνου το 2χρονο αγοράκι που αυτοτραυματίστηκε με μαχαίρι
Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας ένα αγοράκι δύο ετών, το οποίο, σύμφωνα με την Αστυνομία, αυτοτραυματίστηκε με μαχαίρι.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, την στιγμή που το παιδί βρισκόταν μέσα στην κουζίνα του σπιτιού του στο Αγρίνιο, ξέφυγε από την προσοχή της μητέρας του, πήρε ένα μαχαίρι με λάμα μήκους εννέα εκατοστών και άρχισε να κατευθύνεται προς το υπνοδωμάτιο.
Όμως, άγνωστο ακόμα πώς, το παιδί αυτοτραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα. Στη συνέχεια, το παιδί διακομίστηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου, όπου μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών μεταφέρθηκε στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο Παίδων, για νοσηλεία.
Η Αστυνομία συνέλαβε την 20χρονη μητέρα, η οποία κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, ενώ έπειτα από εντολή της εισαγγελέως Αγρινίου, αφέθηκε ελεύθερη.
Τέλος, σύμφωνα με την Αστυνομία, έχει αποκλειστεί η πιθανότητα κακοποίησης του παιδιού.
«Φοβόμασταν ότι ο πιλότος είχε αιχμαλωτιστεί και προσπαθούσε να μας στήσει σε ενέδρα» είπε ο Τραμπ
17:57
O ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΣΙΚΡΑΣ ΣΤΟ CNN GREECE: «Ο Τραμπ έχει ανάγκη το τέλος του πολέμου»: Οι πολιτικές πιέσεις, το ΝΑΤΟ και η επόμενη μέρα
17:45
Σοβαρό τροχαίο στην Εύβοια: Κινδύνεψαν επιβάτες όταν αυτοκίνητο έπεσε μέσα σε ρέμα (pics)
17:33
LIVE Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Τραμπ: Την Τρίτη χτυπάμε εργοστάσια ενέργειας στο Ιράν, αλλά τη Δευτέρα μπορεί να συμφωνήσουμε
17:30