ΕΛΛΑΔΑ

Ανατροπή στην υπόθεση με τον τραυματισμό 47χρονου στη Δραπετσώνα

Ανατροπή στην υπόθεση με τον τραυματισμό 47χρονου στη Δραπετσώνα
EUROKINISSI/ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Στο συμπέρασμα ότι το αντικείμενο που βρήκαν οι γιατροί πίσω από το αυτί ενός 47χρονου δεν είναι σκάγια, όπως αρχικά είχε γίνει γνωστό, αλλά μεταλλικό σφαιρίδιο κατέληξαν οι αξιωματικοί των εγκληματολογικών εργαστηρίων.

Το περιστατικό είχε γίνει στη Δραπετσώνα όταν ένας οδηγός μηχανής έχασε ξαφνικά τον έλεγχο και βρέθηκε στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα από τη πτώση να τραυματιστεί σοβαρά. Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, οι γιατροί εντόπισαν το σφαιρίδιο και όλοι πίστεψαν ότι είχαν να κάνουν με άσκοπους πυροβολισμούς.

Όταν όμως το συγκεκριμένο αντικείμενο μεταφέρθηκε για εξέταση από τους έμπειρους αστυνομικούς των εργαστηρίων, διαπιστώθηκε ότι δεν προκύπτει να έχει επικάλυψη από μόλυβδο αλλά είναι μεταλλικό και άρα δεν πρόκειται για σκάγια από κυνηγετικό όπλο.

Πάντως οι αρχές δεν αποκλείουν πράγματι κάποιος να έριξε ακόμη και με λάστιχο ή σφεντόνα, το μεταλλικό αντικείμενο και έτσι να τραυματίσθηκε ο 47χρονος που έτυχε να περνάει από το συγκεκριμένο σημείο.

Έτσι ίσως εξηγείται και το γεγονός ότι παρά την αρχική εκτίμηση ότι πρόκειται για σκάγια, δεν είχαν βρεθεί σημάδια στη μηχανή του τραυματία καθώς τα σκάγια έχουν μεγάλη διασπορά και θα έπρεπε κάποια από αυτά να έχουν βρει και στη μηχανή του 47χρονου.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ