Πουλούσαν επικίνδυνα όπλα μέσω ίντερνετ
Αστυνομικές ράβδους ηλεκτρικής εκκένωσης, γνωστές ως teaser, πωλούσε μέσω διαδικτύου ο ιδιοκτήτης ενός καταστήματος ηλεκτρονικών ειδών. Το κόστος για κάθε ράβδο ήταν από 60 έως 70 ευρώ. Μάλιστα, το κατάστημα που διατηρούσε ήταν πολύ κοντά στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.
Η πληροφορία έφτασε στους αστυνομικούς της κρατικής ασφαλείας, και πράγματι ψάχνοντας στο διαδίκτυο διαπίστωσαν ότι ο 51 χρόνος είχε κατασκευάσει την συγκεκριμένη ιστοσελίδα στην οποία υπήρχαν φωτογραφίες με τις αστυνομικές ράβδους, πληροφορίες για το κόστος αλλά και τα βολτ ηλεκτρικής εκκένωσης που είχε η κάθε ράβδος.
Ο 51χρόνος υποστήριξε ότι κατασκεύαζε ο ίδιος τους ηλεκτρικούς εκκενωτές και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα αφού συνελήφθη από τους αστυνομικούς όπλων και εκρηκτικών της κρατικής ασφάλειας.
Ιράν: Εγκαταλείπει την υποκριτική η ηθοποιός Αλιντουστί, λόγω του νόμου της υποχρεωτικής μαντίλας
08:18
Δύο Παλαιστίνιοι νεκροί από ισραηλινά πυρά στη Λωρίδα της Γάζας
08:05
Το ασήμι ξεπέρασε τα 75 δολάρια ανά ουγγιά - Για πρώτη φορά στην ιστορία
07:53
Φονικές πλημμύρες σαρώνουν την Καλιφόρνια - Τεράστιο το μέγεθος της καταστροφής (pic&vids)
07:42