Πουλούσαν επικίνδυνα όπλα μέσω ίντερνετ
Αστυνομικές ράβδους ηλεκτρικής εκκένωσης, γνωστές ως teaser, πωλούσε μέσω διαδικτύου ο ιδιοκτήτης ενός καταστήματος ηλεκτρονικών ειδών. Το κόστος για κάθε ράβδο ήταν από 60 έως 70 ευρώ. Μάλιστα, το κατάστημα που διατηρούσε ήταν πολύ κοντά στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.
Η πληροφορία έφτασε στους αστυνομικούς της κρατικής ασφαλείας, και πράγματι ψάχνοντας στο διαδίκτυο διαπίστωσαν ότι ο 51 χρόνος είχε κατασκευάσει την συγκεκριμένη ιστοσελίδα στην οποία υπήρχαν φωτογραφίες με τις αστυνομικές ράβδους, πληροφορίες για το κόστος αλλά και τα βολτ ηλεκτρικής εκκένωσης που είχε η κάθε ράβδος.
Ο 51χρόνος υποστήριξε ότι κατασκεύαζε ο ίδιος τους ηλεκτρικούς εκκενωτές και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα αφού συνελήφθη από τους αστυνομικούς όπλων και εκρηκτικών της κρατικής ασφάλειας.
Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις μετεγκατάστασης σε ακριτικές περιοχές
02:00
Ποιες κατηγορίες εργαζομένων εντάσσονται και από πότε στην ψηφιακή κάρτα εργασίας
01:00
Πότε ξεκινά η καταβολή των συντάξεων Οκτωβρίου στους δικαιούχους - Αναλυτικά ανά ταμείο
00:30
Πλαφόν στις τιμές των καυσίμων και έκτακτο φόρο στα διυλιστήρια επιβάλλει η Τσεχία
23:58