Ζάκυνθος: Επέστρεψαν στο Λονδίνο... με δύο ημέρες καθυστέρηση
Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια για τους επιβάτες που θα ταξίδευαν την περασμένη Κυριακή από τη Ζάκυνθο στο αεροδρόμιο Γκάτγουικ στο Λονδίνο αλλά λόγω μηχανικής βλάβης, το αεροσκάφος έμεινε ακινητοποιημένο στο διεθνές αεροδρόμιο του νησιού.
Η ταλαιπωρία για τους επιβάτες άρχισε την Κυριακή το μεσημέρι, όταν τεχνικό πρόβλημα που εντοπίστηκε λίγο λεπτά πριν από την αναχώρηση του αεροπλάνου, αποδείχθηκε πως δεν μπορούσε να διορθωθεί στο αεροδρόμιο του νησιού.
Έτσι, έφτασε στη Ζάκυνθο τεχνικός της αεροπορικής εταιρείας από την Ιταλία, και έπειτα από έλεγχο που έκανε στο αεροσκάφος, έκρινε ότι ήταν ακατάλληλο για πτήση - και έτσι η εταιρεία θα έπρεπε να στείλει νέο αεροσκάφος για να μεταφέρει τους επιβάτες της.
Αρκετοί από τους επιβάτες επέλεξαν να αγοράσουν νέα εισιτήρια με άλλες αεροπορικές εταιρείες, ώστε να ταξιδέψουν προς το Λονδίνο, ενώ οι υπόλοιποι περίμεναν υπομονετικά στο αεροδρόμιο.
«New Start»: Ρωσία και ΗΠΑ έτοιμες να διαπραγματευτούν, λέει το Κρεμλίνο
13:22
Μετωπική Κικίλια - Αντιπολίτευσης για Χίο:«Δεν προδικάζω τη δικαστική έρευνα» - «Το λιμενικό πέρασε από πάνω τους»
13:21
Ισπανία - Πορτογαλία: «Προ των πυλών» νέο κύμα κακοκαιρίας μετά την καταιγίδα Λεονάρντο (pics&vid)
13:14
Explainer video: Τι είναι τα ghost farms - Η πρόκληση για τις ιχθυοκαλλιέργειες
13:06