Σύλληψη 24χρονου για την πρόκληση 16 πυρκαγιών στον νομό Αττικής
Ένας 24χρονος συνελήφθη από τις Αρχές καθώς φέρεται να είναι υπαίτιος για την πρόκληση συνολικά 16 πυρκαγιών στο νομό της Αττικής.
Ο 24χρονος κατηγορείται για φωτιές που έκαψαν αγροτοδασικές εκτάσεις και οικόπεδα στην Πεντέλη, την Ανθούσα και τον Γέρακα, τους τελευταίους τέσσερις μήνες.
Η σχετική ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αναφέρει αναλυτικά:
«Μετά από ενδελεχή έρευνα της Δίωξης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε) εκδόθηκε σήμερα 05/08/2017 από τον 23o Τακτικό Ανακριτή Αθηνών ένταλμα σύλληψης για τον ημεδαπό Μ.Ε. του Ι. ηλικίας 24 ετών. Ο προαναφερόμενος φέρεται ως υπαίτιος πρόκλησης δεκαέξι (16) πυρκαγιών από πρόθεση σε αγροτοδασικές εκτάσεις και οικοπεδικούς χώρους, στις περιοχές Πεντέλη, Ανθούσα και Γέρακα το χρονικό διάστημα από 14/03/2017 έως 01/08/2017. Ο προαναφερόμενος συνελήφθη και θα οδηγηθεί αύριο ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».
SPONSORED
Παλλήνη: Δύο συλλήψεις για ρευματοκλοπή - Ξηλώθηκαν 500 μέτρα καλωδίων
20:14Προβλήματα προκλήθηκαν στην Τρίπολη από την μεσημεριανή καταιγίδα
20:08
Γαλλία: Σε διαθεσιμότητα 132 συντονιστές εξωσχολικών δραστηριοτήτων, 52 κατηγορούνται για έμφυλη βία
19:58
«Σκέτη βλακεία»: Αντιδράσεις στο Βέλγιο για την κατάρρευση σχεδίου κατασκευής μαχητικού
19:50