Οι διακοπές του πρίγκιπα Κάρολου και της Καμίλα στη Χαλκιδική (pics)
Ο πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος και η Δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα Πάρκερ, βρίσκονται στη χώρα μας για διακοπές εδώ και αρκετές ημέρες.
Το πριγκιπικό ζεύγος πραγματοποιεί τις καλοκαιρινές διακοπές του στην Ελλάδα όπως κάθε χρόνο και μεταξύ άλλων βρέθηκαν για τρεις ημέρες στο μαγευτικό μικρό νησί της Χαλκιδικής, την Αμμουλιανή.
Στη Χαλκιδική, μακριά από κοσμοπολίτικα νησιά και αδιάκριτα βλέμματα, Κάρολος και Καμίλα απολαμβάνουν τις διακοπές τους, με τον πρίγκιπα να επισκέπτεται σύμφωνα με πληροφορίες και το Άγιο Όρος και πιο συγκεκριμένα τη Μονή Βατοπεδίου.



Ιδιοκτήτες γνωστής ταβέρνας στην περιοχή, δήλωσαν πως υπήρχε μεγάλη συνοδεία και μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας. Τα μέτρα ήταν όπως αναμενόταν δρακόντεια, όμως δεν ενοχλήσαν τους κατοίκους της περιοχής.
(Πηγή: FONH.GR)
Ποια τα νέα δεδομένα του ΕΝΦΙΑ - Ποιοι δικαιούνται απαλλαγή ή έκπτωση
03:00
Μέχρι πότε παίρνουν παράταση οι αιτήσεις για χρήση αιγιαλού
02:00
Σε εξέλιξη οι πληρωμές από τη ΔΥΠΑ και τον e-ΕΦΚΑ - Αναλυτικά οι ημερομηνίες
01:00
Άνοιξε η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις 2026 - Αναλυτικός οδηγός
00:30