Ελεύθερος ο 30χρονος που σκότωσε την έγκυο αρραβωνιαστικιά του στην Εύβοια
Ελεύθερος αφέθηκε ο 30χρονος από την Χαλκίδα Ευβοίας ο οποίος, το μεσημέρι της Κυριακής παρέσυρε με το αυτοκίνητο και σκότωσε την 31χρονη έγκυο αρραβωνιαστικιά του.
Η Εισαγγελία, έπειτα από αξιολόγηση των στοιχείων και του πορίσματος που εξέδωσε η Ασφάλειας Χαλκίδας, άφησε ελεύθερο τον 30χρονο, του οποίου νωρίτερα είχαν απαγγελθεί κατηγορίες για ανθρωποκτονία από αμέλεια της 31χρονης αρραβωνιαστικιάς του που κυοφορούσε μάλιστα το παιδί τους.
Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε όταν η άτυχη κοπέλα ζήτησε από τον σύντροφό της να μετακινήσει το αυτοκίνητο από την πυλωτή τους με σκοπό εκείνη να απλώσει τα ρούχα. Ο 30χρονος ο οποίος δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης ούτε γνώριζε να οδηγεί πάτησε γκάζι σε έναν ελιγμό και έπεσε πάνω της.
Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της, όπως και του εμβρύου που κυοφορούσε.
Κώστας Πάσσαρης: Απορρίφθηκε οριστικά το αίτημα αποφυλάκισής του - Παραμένει σε φυλακή της Ρουμανίας
18:48
Τραυματίστηκαν πυροσβέστες στη μεγάλη φωτιά της Χαλκιδικής - Βίντεο με την πτώση από σκάλα
18:37
ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΙΩΤΙΑ: LIVEBLOG: Φωτιά στη Χαλκιδική, καμένα σπίτια στη Σίβηρη - Εκκένωση διά θαλάσσης
18:30
Αρτοποιός για φωτιά στη Χαλκιδική: Κοντά στις παραλίες Σίβηρης και Φούρκας το πύρινο μέτωπο
18:22