Αιφνιαστικό «ντου» του Πιτσιλή στη ΔΟΥ Ηρακλείου - Άρον άρον επέστρεψε από την άδεια ο διευθυντής
Τον Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων αντίκρυσαν το πρωί οι υπάλληλοι της Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας Ηρακλείου, ο οποίος πραγματοποίησε αιφνιδιαστική επίσκεψη.
Ο κ. Πιτσιλής, ζήτησε από τους υπαλλήλους την διενέργεια εντατικών ελέγχων με σκοπό την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής στην «καρδιά» της τουριστικής περιόδου σε μία ιδιαίτερα τουριστική περιοχή όπως ο νομός Ηρακλείου.
Στην υπηρεσία μάλιστα εκλήθη και ο διευθυντής της Εφορίας ο οποίος ήταν σε άδεια.
Παράλληλα, ο κ. Πιτσιλής καταδίκασε απερίφραστα τα περιστατικά φραστικών επιθέσεων και χειροδικιών κατά των ελεγκτικών συνεργείων, επισημαίνοντας ότι η στήριξη και η συνδρομή της αστυνομίας είναι δεδομένη.
Ο κ. Πιτσιλής θα επισκεφθεί εντός της ημέρας και τις ΔΟΥ Ρεθύμνου και Χανίων.
Αναστολή της απαγόρευσης του TikTok από την Αλβανία
14:14
Μητσοτάκης από «Hellenic Heritage: Ο Πολιτισμός ως κεντρικός αναπτυξιακός πυλώνας
13:58
Τουρκία για συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν: Θα εξεταστούν όλες οι διαστάσεις των ελληνοτουρκικών σχέσεων
13:46
Συνελήφθη στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων για κατασκοπεία - Μετέδιδε μυστικές πληροφορίες
13:37