Ποιες περιοχές κινδυνεύουν από πυρκαγιές την Τρίτη
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τρίτη 8 Αυγούστου για ορισμένες περιοχές της χώρας, (κατηγορία κινδύνου 4) , σύμφωνα με το χάρτη πρόβλεψης που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.
Ειδικότερα, προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος για τις εξής περιοχές: Περιφέρεια Αττικής, Βορείου Αιγαίου (Λέσβος, Χίος) και Στερεάς Ελλάδος (Εύβοια).
Η ΓΓΠΠ έχει ενημερώσει τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις Περιφέρειες και τους Δήμους των συγκεκριμένων περιοχών, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα, προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τυχόν πυρκαγιές, ενώ παράλληλα συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν φωτιά από αμέλεια, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Ποιους δρόμους άνοιξαν οι αγρότες ενόψει της συνάντησης με Μητσοτάκη: Οι «κόκκινες γραμμές» και οι εκπρόσωποι
09:32
Νέα μαρτυρία για τη 16χρονη Λόρα: Eθεάθη στη Βάρη - Τι ανέφερε ιδιοκτήτης καφετέριας (vid)
09:29
Νέα σελίδα στις σινοκαναδικές σχέσεις - Κρίσιμες επαφές στο Πεκίνο για Σι και Κάρνι
09:29
Το Filante είναι η νέα διεθνής ναυαρχίδα της Renault
09:21