Σύλληψη 48χρονου στο Ηράκλειο για κατοχή και διακίνηση παράνομου καπνού
Στην κατάσχεση διακοσίων είκοσι δύο συσκευασιών καπνού και τετρακοσίων τριών πακέτων τσιγάρων καθώς και την σύλληψη 48χρονου Έλληνα με την κατηγορία τελωνειακών παραβάσεων προχώρησαν οι αστυνομικοί του Ηρακλείου.
Το παραπάνω συνέβη στο πλαίσιο δράσεων για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης παράνομου καπνού, ενώ σήμερα, αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του 48χρονου, όπου βρήκαν 222 συσκευασίες καπνού, συνολικού βάρους 11,1 κιλών και 403 πακέτα τσιγάρα, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνταν τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης.
Οι ποσότητες κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στο Τελωνείο Ηρακλείου, ενώ ο 48χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
SPONSORED
«Δεν έχει διαπιστωθεί διαρροή αερίου» - Τι αναφέρει το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας
14:40
Με πρόσθετη υπηρεσία σταθερής τηλεφωνίας (Add On) εμπλουτίζεται το ΔΕΗ Fiber
14:34
Τραγωδία στον Αλμυρό Βόλου: 59χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα
14:19
Ισπανία: Έρευνα σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού Θαπατέρο για αθέμιτη άσκηση επιρροής
14:16