Σε ένα μήνα μόνο η αστυνομία εντόπισε 3.340 παραβάσεις στη Χαλκιδική
Ελέγχους σε τουριστικές περιοχές της Χαλκιδικής για παράνομη ελεύθερη κατασκήνωση, παραεμπόριο, τροχονομικές, οικοδομικές και άλλες παραβάσεις υγειονομικού χαρακτήρα, πραγματοποιήθηκαν από κλιμάκια αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής.
Συγκεκριμένα, τον Ιούλιο, σε παραλιακές περιοχές των Δήμων Αριστοτέλη, Σιθωνίας, Κασσάνδρας, Πολυγύρου και Νέας Προποντίδας Χαλκιδικής, έγιναν πάνω από 13.700 έλεγχοι, στο πλαίσιο των οποίων συνελήφθησαν 110 άτομα και βεβαιώθηκαν 3.340 παραβάσεις για διάφορα αδικήματα.
Για το παραεμπόριο διενεργήθηκαν συνολικά 178 έλεγχοι και κατασχέθηκαν 9.745 είδη παραεμπορίου, για την παράνομη κατασκήνωση έγιναν 106 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 30 παραβάσεις, σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος βεβαιώθηκαν 130 παραβάσεις ενώ έγιναν 12.430 τροχονομικοί έλεγχοι από τους οποίους βεβαιώθηκαν 3.067 παραβάσεις.
Δίκη Βαλυράκη: «Είδα ένα πλαστικό σκάφος καντά στο φουσκωτό του» κατέθεσε μάρτυρας
16:30
Σχέδιο νόμου για την μόνιμη απαγόρευση εισαγωγής ρωσικού πετρελαίου ετοιμάζει η Κομισιόν
16:30
ΤτΕ: Αυξημένα στα 23,6 δισ. ευρω τα έσοδα από τον τουρισμό το 2025
16:26
ΚΚΕ: Να συνεχιστούν οι εργασίες της Εξεταστικής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
16:21