Μεγάλη φωτιά στην Πρέβεζα: Κάηκε εργοστάσιο - Επεκτείνονται οι φλόγες (vids)
Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στις 13:00 στη ΒΙΠΕ της Πρέβεζας, στη Σκαμνούλα και απειλεί τον οικισμό.
Σύμφωνα με το prevezanews, mέχρι στιγμής κάηκαν θερμοκήπια, ένα παλιό εργοστάσιο, ενώ οι φλόγες σε πολλές περιπτώσεις πλησιάζουν τις αυλές των σπιτιών, χωρίς ακόμα να τα έχουν απειλήσει περισσότερο.
Στο πόδι είναι εδώ και ώρες ολόκληρη η πολιτική προστασία καθώς όσο οι ώρες περνούν και η φωτιά μαίνεται ανεξέλεγκτη δυσχεραίνει το έργο της πυροσβεστικής υπηρεσίας Πρέβεζας. Επί ποδός είναι και το Νοσοκομείο Πρέβεζας με όλες τις βάρδιες να παραμένουν στη θέση τους για κάθε ενδεχόμενο.
Στο έργο της κατάσβεσης συμμετέχουν 15 πυροσβεστικά οχήματα με 30 άνδρες, ενώ γίνονται και ρίψεις νερού με 3 Πετζετέλ.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ατμόσφαιρα σε ολόκληρη την πόλη είναι αποπνικτική καθώς σύννεφα καπνού έχουν σκεπάσει μεγάλο μέρος της πάνω από την Λεωφόρο Ιωαννίνων, ενώ οι άνεμοι είναι εχθρικοί δημιουργώντας συνεχώς νέες αναζωπυρώσεις.
Έκτακτη σύσκεψη συγκαλεί ο Πολωνός πρόεδρος για την πολιτική κρίση - Κορυφώνεται η σύγκρουση
11:52
Πύραυλοι εδάφους - αέρος προστατεύουν το θέρετρο του Τραμπ Μαρ α Λάγκο - Το σκεπτικό της απόφασης
11:50
Φονικές πλημμύρες στη Συρία: Επτά νεκροί, ανάμεσά τους πέντε παιδιά – Τέσσερις αγνοούμενοι
11:39
Ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ: Οι τέσσερις έρευνες κατά Τραμπ που σχεδιάζουν οι Δημοκρατικοί αν κερδίσουν
11:28