Οριστικοποιήθηκε η εξαγορά του τηλεοπτικού σταθμού Έψιλον από τον Ιβάν Σαββίδη
Στην εξαγορά του τηλεοπτικού σταθμού Έψιλον προχώρησε ο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης, σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως εντός του Οκτωβρίου ο όμιλος εκτιμάται ότι θα είναι σε θέση να ανακοινώσει στοιχεία για το νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα του καναλιού, ενώ η παρουσίαση της συνολικής ανανεωμένης εικόνας του Έψιλον υπολογίζεται ότι θα γίνει στις αρχές του 2018.
Στόχος του νέου προγράμματος είναι να δοθεί έμφαση στην ενίσχυση του ενημερωτικού χαρακτήρα του τηλεοπτικού σταθμού.
Όσον αφορά στους εργαζομένους του καναλιού, αξιόπιστες πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου από κύκλους που πρόσκεινται στον επιχειρηματία αναφέρουν πως ουδεμία συζήτηση έχει γίνει, σε σχέση με αλλαγή ή διατήρηση προσώπων στο Έψιλον.
Υπενθυμίζεται ότι, ο Ιβάν Σαββίδης, ήδη, έχει αποκτήσει τις εφημερίδες «Έθνος» και «Ημερησία», ενώ συμμετέχει και στο MEGA, μέσω Πήγασου. Ο τηλεοπτικός σταθμός «Εψιλον» δημιουργήθηκε το 2013 από τον επιχειρηματία Φίλιππο Βρυώνη.
Από το Χόλιγουντ και τη μουσική μέχρι τον αθλητισμό: Οι 15 διάσημοι που καθόρισαν το στυλ το 2025
08:44
Ρόδος: Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση 10χρονου σε ορεινό χωριό του νησιού
08:31
Ιράν: Εγκαταλείπει την υποκριτική η ηθοποιός Αλιντουστί, λόγω του νόμου της υποχρεωτικής μαντίλας
08:18
Δύο Παλαιστίνιοι νεκροί από ισραηλινά πυρά στη Λωρίδα της Γάζας
08:05